Χωρίσαμε γιατί είχε άλλη.Τώρα με θέλει στη ζωή του, αλλά χωρίς ξεκάθαρη στάση. Τι να κάνω;

Χωρίσαμε γιατί είχε άλλη.Τώρα με θέλει στη ζωή του, αλλά χωρίς ξεκάθαρη στάση. Τι να κάνω;

Αγαπητέ Dr,

Είμαι 30 ετών και πριν από 2 χρόνια γνώρισα ένα παιδί 3 χρόνια μεγαλύτερο μου. Τα φτιάξαμε και ήμασταν μαζί για 1 χρόνο. Στο χρόνο πάνω χωρίζουμε γιατί είχε και άλλη για πολύ περισσότερο διάστημα από ότι εμένα.
Μετά από 6 μήνες επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μου και επιδίωξε να βρεθούμε και να μιλήσουμε, όπως και έγινε. Μου είπε ότι θέλει να μιλάμε και να κρατήσουμε επαφή, για επανασύνδεση ούτε λόγος βέβαια. Εμένα επειδή δεν μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις το σταμάτησα γιατί περισσότερο με στεναχωρεί παρά μου δίνει χαρά. Για ένα διάστημα 4 μηνών ούτε μιλούσαμε ούτε τίποτα καμία επαφή. Όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται και με ξαναπαίρνει να ξαναβρεθούμε να τα ξαναπούμε κτλ κτλ.
Ξαναβρισκόμαστε και μια από τα ίδια. Ε τι θέλει πια; Τον ρωτάω και μου λέει σ' αγαπάω μη φύγεις από τη ζωή μου. Μα αυτός με διώχνει, ξενερώνω με τέτοιες φάσεις. Ή μαζί ή χώρια δε μ αρέσει αυτό το περίπου σχέση περίπου φίλοι είναι κουραστικό. Πες μου γιατρέ τη γνώμη σου με κρατάει πίσω όλο αυτό γιατί εγώ τον θέλω. Θα μου πεις τι θέλει; Ίσως είναι και μια εμμονή δεν ξέρω.
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!


Αγαπητή φίλη,

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Όχι, δεν είναι σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες, έχει παλιώσει αυτό το ανέκδοτο. Και στην περίπτωσή του, η απάντηση στο «τι θέλει;» είναι αυτή που φαίνεται.
Ναι, τα θέλει όλα. Δεν ξέρω πώς πήγε η κατάσταση με την «άλλη που τα είχε πολύ περισσότερο διάστημα από μένα», αλλά προφανώς θέλει να έχει και σένα. Αλλά με τους όρους του: δηλαδή μην ρωτάς και πολλά.
Και σου εξηγώ: αν όντως σε ήθελε πίσω πραγματικά, εννοώ ως σχέση και να είστε ζευγάρι, θα σου έλεγε «σε αγαπάω», «θέλω να είμαι μαζί σου», «έκανα λάθος», «τελείωσε η άλλη» και όλες αυτές τις κλισεδούρες που λέμε μετά από μια μαλακία.
Αλλά αφού σε πιάνει και σου λέει να έχουμε επαφή και δεν θέλω να σε χάσω, αλλά χωρίς τίποτα περισσότερο, απλά ελπίζει ότι μέσα από αυτήν την επαφή θα φτάσει και στην άλλη... επαφή και θα τα έχει και πάλι όλα δικά του.Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ναι, καλά κατάλαβες, για σεξ σε θέλει.

Μεταξύ μας καλά κάνεις και του το κόβεις. Και ίσως θα ήταν καλύτερα να τον ξεγράψεις.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ