Τον αγαπάω υπερβολικά. Εκείνος όμως μου μιλά μόνο για σεξ.

Τον αγαπάω υπερβολικά. Εκείνος όμως μου μιλά μόνο για σεξ.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν από 4 μήνες γνώρισα ένα παιδί στο fb. Είναι 19 και σπουδάζει Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανακαλύπτουμε εντελώς τυχαία ότι είμαστε από το ίδιο χωριό, το οποίο είναι ένα μικρόοοο χωριό στην άκρη του πουθενά. Μιλάμε και μου ανοίγεται αμέσως. Μου είπε πως μ αγαπάει και πως έχω κάτι ξεχωριστό. Τις επόμενες μέρες μου μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια του κόσμου. Είχε να έρθει στην Ελλάδα 2 χρόνια και φέτος αποφάσισε να ξαναέρθει. Τα Χριστούγεννα λοιπόν είπε ότι θα έρθει. Δεν μου πρότεινε να βρεθούμε. Ήρθε και μου έστελνε που και που μηνύματα. Μου είχε πει πως θα πήγαινε Ναύπακτο αλλά τελικά ήρθε στην Αθήνα, στην περιοχή μου και έμενε εκεί σε ένα συγγενή του. Πάλι δεν μου είπε να βγούμε. Τον συνάντησα τυχαία στο λεωφορείο. Δεν μου μίλησε. Ισχυρίστηκε πως δεν με είδε. Μια εβδομάδα μετά τον ξαναπετυχαίνω στο λεωφορείΟ. Είναι συμπτώσεις όλα αυτά; Μου φαίνεται ακόμα απίθανο και αδύνατο όλο αυτό. Μιλήσαμε αυτή τη φορά. Για μια ώρα. Δεν έγινε ξανά λόγος να βγούμε. Λίγες μέρες πριν φύγει από την Ελλάδα του έστειλα μήνυμα στο κινητό του να βγούμε. Δεν απάντησε ποτέ. Επιστρέφει Γερμανία. Μου στέλνει μήνυμα στο fb. Μιλάμε λίγο. Αλλά είναι διαφορετικός. Ούτε σ αγαπώ μου λέει, ούτε τίποτα τέτοιο. Άρχισε να μου μιλάει διαφορετικά. Πιο πρόστυχα. Μου έστελνε και φωτογραφίες του. Εγώ καθόμουν και τα δεχόμουν μόνο και μόνο για να τον νιώθω δίπλα μου. Τον αγαπούσα πολύ. Ένα βράδυ μου μιλά πολύ άσχημα και πρόστυχα. Μου λέει σε θέλω, σε αγαπώ και περαιτέρω. Την επόμενη μέρα ήμουν πολύ χαρούμενη και του έστειλα πως τον αγαπάω πολύ και ότι πεθαίνω γι αυτόν και είμαι ερωτευμένη μαζί του, και μου ζητάει συγνώμη γιατί αυτός δεν αισθάνεται το ίδιο. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε το προηγούμενο βράδυ. Τώρα συνεχίζει ανα διαστήματα και μου στέλνει μηνύματα, τα οποία πάντα καταλήγουν σε πρόστυχες σκηνές και φωτο. Στην αρχή μου μιλά εντελώς φιλικά, και μετά το γυρίζει. Τι να κάνω εγώ; Τον αγαπάω όσο δεν πέρνει. Είναι τόσο ξεχωριστός και από όλα αυτά που μου έχει πει πιστεύω ότι είναι μοναδικός σαν χαρακτήρας. Ζηλεύω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα του και τους αγαπά, γιατί εμένα δεν με αγαπάει. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Γιατί τα λέει όλα αυτά; Γιατί μία μου μιλάει έτσι, μία αλλιώς; Τι να κάνω εγώ; Να συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι του; Δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο και αν προσπάθησα... Όταν δεν μου στέλνει για μέρες κλαίω κάθε βράδυ και σκέφτομαι αυτούς που τον αγαπούν και τους αγαπά.. Γιατί φέρεται έτσι; Πώς να φερθώ εγώ;

Η απάντηση του Queen.gr

Να σε βάλω λίγο στη θέση σου; Όχι κακοπροαίρετα αλλά να, πώς να το κάνουμε, τα έχεις δει όλα λάθος. Ο φίλος μας, λειτουργεί πιο φυσιολογικά από εσένα. Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που κάνει, το ότι σου μιλά πρόστυχα και σε βλέπει για σεξ, αλλά είναι ξεκάθαρος. Δεν σου ζητά να τον αγαπήσεις, δεν σου δίνει φρούδες ελπίδες, δεν ζητά δέσμευση, τίποτα δεν ζητά από αυτά που δίνεις, μόνο σεξ και ερωτική επαφή είτε διαδικτυακή είτε από κοντά ΑΝ τύχει. Δεν θέλει κάτι παραπάνω και είναι ολοφάνερο. Είναι λογικό να μην θέλει κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Είστε μακριά ούτως ή άλλως και σχέση δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν ταιριάζετε επίσης και δεν βλέπετε τη "σχέση" σας (όποια και αν είναι αυτή) με τον ίδιο τρόπο.

Είσαι παράλογη ως προς τα συναισθήματά σου και κάνεις κακό στον εαυτό σου; Τι αγαπάς ακριβώς; Έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις; Και μάλιστα "όσο δεν παίρνει"; Κατανοείς πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πως δεν μπορείς να απαιτείς να σε βλέπει όπως εσύ; Μπορεί να παίζει μαζί σου αλλά δεν φταίει. Εσύ το επιτρέπεις. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που σου μιλάει απλά σταμάτα να του μιλάς. Όσο κι αν σε ενοχλεί. Αυτό το κόλλημα που έχεις μαζί του κάθε άλλο παρά δικαιολογημένο είναι. Τον έχεις μεγαλοποιήσει στο μυαλό σου και πιθανότατα δεν ξέρεις καν ποιος είναι στην πραγματικότητα. Σύνελθε και σταμάτα. Να σε αγαπήσει δεν γίνεται γιατί δεν σε ξέρει. Εσύ αγαπάς την ιδέα του που έχεις πλάσει στο μυαλό σου.

Ο άνθρωπος αυτός είναι τα πρόστυχα μηνύματά του. Αν εσύ δεν ικανοποιείσαι με αυτό, κόφτο. Μην κλαις και μην παραπονιέσαι. Δεν μπορούν όλοι να μας δίνουν αυτό που θέλουμε και να είναι όπως ιδανικά τους έχουμε πλάσει στο μυαλό μας.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ