Παρότι είμαι 26 ετών δεν έχω ελευθερία από τη μητέρα μου να ζήσω τη σχέση μου!

Παρότι είμαι 26 ετών δεν έχω ελευθερία από τη μητέρα μου να ζήσω τη σχέση μου!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 32, ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΤΛ. (ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ). ΘΥΜΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ.ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΣΟΥΜΕ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΩ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

Η απάντηση του Queen.gr

Είσαι 26 ετών. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απελευθερωθείς, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου χωρίς να σε νοιάζει. Δε λέμε να κόψεις επαφή, αλλά όσο εξαρτάσαι, τόσο πιο πολύ δίνεις την εντύπωση της έφηβης.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το δεύτερο σκέλος: Σου ζητά ο φίλος σου να συζήσετε αλλά δεν θέλει δέσμευση; Αυτό είναι μεγάλη δέσμευση. Όσο για τους αρραβώνες και τους γάμους, δεν χρειάζονται. Δεν είναι η μόνη λύση. Η λύση είναι να μπορέσεις να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να θέσεις όρια, είτε μείνεις με το αγόρι σου είτε μόνη. Αυτό πρέπει να κάνεις και όχι να αναζητάς δεκανίκι.

Άσε τι κάνει η μητέρα σου στη δική της προσωπική ζωή. Αν έχεις μία δουλειά και μπορείς να καλύψεις τα έξοδά σου, δεν σου χρειάζεται κάτι άλλο. Είσαι 26 πλέον και ήδη ζούσες μακριά από το σπίτι.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ