Με πρόσβαλε δίνοντας βάση σε αυτά που λένε άλλοι για μένα!

Με πρόσβαλε δίνοντας βάση σε αυτά που λένε άλλοι για μένα!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια!Εχω ξανααπευθυνθεί σε εσένα και η αλήθεια ειναι οτι με ειχες βοηθήσει πολύ σε ενα θεμα.Ζω σε μια μικρή πολη που όλοι γνωρίζονται με ολους.Εως τα τελη λυκειου εκανα τις τρελες μου σαν κοριτσακι και εγω χωρις αυτο να σημαινει οτι πηρα και τις πετρες!-να σημειωσω οτι ειμαι 21 ετων και δεν εχω προχωρησει ακόμα- και παρόλα αυτά οταν γνωρίζω καποιον ή θα τον επηρρεάσει καποιος για να με θέλει μονο για μια ξεπέτα ή θα του πουν να μην με παρει στα σοβαρα. Αυτη η κατασταση θεωρω οτι μου εχει δημιουργησει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Ψυχολογικό προβλημα.Εχω κανει με δυσκολία αλλες σχεσεις και κλεινομαι σπιτι μου μονο και μονο για να μην μας δουν εξω μαζι και να του πουν κατι.Εχω γίνει εσωστρεφης χαρακτηρας εως αηδιας, νιώθω οτι οπου πάω με σχολιαζουν αρνητικα κτλ. Βγηκα απο μια μεγαλη σχεση πριν μισό χρονο περιπου και τωρα με εναν πρωην "φιλο" που μιλουσαμε εως και για προσωπικα μας προεκυψε κατι.1 μηνα περνουσαμε υπεροχα,γνωρισα τους δικους του καναμε πραγματα μαζι ,κοιμομασταν μαζι.Ολα ξεκινησαν στο παρτυ των γενεθλιων του που ήταν πολλοι γνωστοι γνωστων πρωην κτλ -καταλαβες-. Μετα αλλαξε η συμπεριφορα του και ηρθε να μου μιλήσει σοβαρα και να μου πεί οτι καποια ΚΟΠΕΛΑ απο εκει μεσα επιασε και τον ιδιο και την μητερα του και τους ειπε οτι δεν ειμαι για αυτον,και πως θα με κυκλοφορησει ετσι και οτι η φουστα που φορουσα ηταν κοντη και οτι γενικά για μενα δεν ακουει καλα λόγια απο πουθενα και οτι μονο αν καποιος με γνωρισει καλα καταλαβαινει οτι αυτα που ακουγονται δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα κ οτι δεν τον νοιαζει τι λενε οι αλλοι!ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ.Προχθές μετα απο αγριους τσακωμους μου είπε οτι δεν θελει σχεση μαζι μου γιατι αλλιως την βλεπει αυτος και αλλιως εγω ,οτι πρεπει να σοβαρευτω (εννοωντας να μην βγαινω να μην φοραω κοντα κ αλλα)αλλα να συνεχισουμε να "μαλακιζομαστε" οπως εως τοτε .ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ,οχι που δεν ηθελε σχεση γιατι ουτε εγω θελω να βαζω τιτλους και μου αρεσε οπως περνουσαμε δεν ηθελα κατι παραπανω,αλλα δεν μου αρεσε να μου το πει ετσι ...ενιωσα οτι επιβεβαιωθηκαν οσα του ειπαν για μενα .Εγω απο τοτε εφυγα και αυτος μου εστελνε μηνυματα κανονικα λες κ δεν συνεβη τιποτα.Εγω βεβαιως προσβληθηκα πολύ απο τον τρόπο του και απο τα λόγια του.
Μου είπε οτι θελει σχεση τελικα μαζι μου αλλα οχι οπως το βλεπω εγω,και οτι περναμε καλα και ετσι ...ΣΥΜΦΩΝΩ με καλυπτει οπως θα με καλυπτε μια λεγομενη σχεση,παρόλα αυτα με πληγώνει και με απογοητευει το οτι μου ξεκοψε κατι πιο "επισημο".
Τι να κάνω; Νομιζω οτι με παραθεωρησε δεδομένη.

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και αν γενικά παίζοντας από δω κι από κει δίνεις δικαίωμα. Μπορεί να μην έχεις προχωρήσει σε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή, η αλήθεια είναι όμως πως με το να αλλάζεις "φίλους" από τη μια μέρα στην άλλη, δεν πετυχαίνεις κάτι. Αν ήσουν μια κοπέλα με ολοκληρωμένες επαφές, αν ζούσες μόνη ίσως θα σου έλεγα πως είναι οκ να κοιμάσαι με τον άλλο. Αλλά όταν τέτοιες "τρελλίτσες" τις κάνεις με το κάθε αγόρι που γνωρίζεσαι, δίνεις την εντύπωση πως αυτό που μοιράζεσαι μαζί τους δεν είναι τόσο ξεχωριστό.

Κοινώς καλό είναι να μην ενθουσιάζεσαι κατευθείαν και να μην υπερπροσφέρεσαι. Είτε ζεις σε μία κοινωνία που ασχολείται με τη φούστα σου είτε όχι καλό είναι να μην παίρνει το δικαίωμα κάποιος να κάτσει να σου τα πει αυτά. Και εντελώς ό, τι να 'ναι αν ήσουν πάλι χρειάζεται να δώσεις εσύ το δικαίωμα να σε σχολιάσουν , πόσο μάλλον να σου το πουν κατάμουτρα. Μην αφήνεις κάποιον να σου πει κάτι τέτοιο και μην το δέχεσαι. Τη στιγμή που θα πάψεις εσύ να νιώθεις κακομοίρα και να βλέπεις στον εαυτό σου αυτό που νομίζουν η άλλοι, εκείνη τη στιγμή θα πάψουν να το πιστεύουν. Αυτό είναι φυσικά κάτι που θέλει να δουλευτεί εσωτερικά, από εσένα προς εσένα και κατόπιν α εφραστεί με τη συμπεριφορά σου.

Όσο για εκείνον, θα σου πω απλά πως έχεις δίκιο. Δεν σε είδε σοβαρά ποτέ και απλά θέλησε να "μαλακιστεί" μήπως καταφέρει αυτό που "λέγεται" ότι κάνεις. Από τη στιγμή που αυτό δεν είναι εφικτό, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει και να διατηρεί σχέση. Προτιμά μία βολική κατάσταση προς εκείνον, ξέρει αυτά που λέγονται επειδή εσύ το επιτρέπεις και στο προβάλλει σαν δικαιολογία για να μην γίνει κάτι.

Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που δεν κάνεις καλά και κατόπιν να τους γράψεις λίγο και να μη σε αφορά ούτε η γνώμη ούτε το "επίσημο",ούτε το "ανεπίσημο" του καθενός. Μάθε να είσαι εκείνη που επιλέγει και όχι να περιμένεις να δεις αν σε απο-δέχεται κανείς με ό, τι όρους επιθυμεί. Δεν χρειάζεσαι κανένα.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ