Θέλω να καταλάβει πως τον θέλω και να προχωρήσω μαζί του. Πώς;

Θέλω να καταλάβει πως τον θέλω και να προχωρήσω μαζί του. Πώς;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ειμαι 17 χρονων , εδω και 3 χρονια ειμαι κολλημενη με εναν παιδι που κανω παρεα καιρο αλλα ειναι 4 χρονια μεγαλυτερος ! αυτος μου παταει που και που κανενα ερωτικο υποννοουμενο και εχει καταλαβει οτι μου αρεσει αλλα μεχρι εκει . εγω θελω να κανουμε κατι και να προχωρησουμε αλλα αυτος δν το εχει καταλαβει οτι ειμαι ετοιμη για να προχωρησω ( για πρωτη φορα μαλιστα) ! τι να κανω για να το καταλαβει? εγω θελω να προχωρισω μαζι του και να εχουμε μια ελευθερη σχεση !! αυτο.

Η απάντηση του Queen.gr

Ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει ότι τον θες εδώ και τόσο καιρό και τη βγάζει με υπονοούμενα χωρίς να κάνει κάτι, πάει να πει απλά πως φλερτάρει. Μπορεί να του ψιλοαρέσεις, να κολακεύεται, να σε συμπαθεί. Αυτό. Δεν είναι απαραίτητο πως αν καταλάβει πως θες να κάνεις σεξ μαζί του θα χαρεί ή θα κάνει πάρτυ για να είναι ο πρώτος σου. Επειδή εσύ θες να προσωρήσεις με κάποιον έτσι, δεν σημαίνει ότι θέλει κι αυτός.

Η πρώτη φορά, παρότι δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο όσο το το έχουμε κάνει ανά τα χρόνια, δεν παύει να είναι σημαντική και να καθορίζει την ψυχολογία της γυναίκας στην επόμενη σχέση της και κατόπιν. Είσαι σίγουρη ότι θες απλά να το πας σε ελεύθερη σχέση; Ή το λες έτσι; Είσαι σίγουρη ότι αν κάποιος απλά το κάνει μαζί σου μια φορά χωρίς να σε έχει ζήσει και χωρίς να σε έχει ερωτευτεί ή έστω να σε σέβεται σαν άνθρωπο, θα σε ικανοποιήσει;

Δεν χραιάζεται να πας γυρεύοντας. Επίσης δεν μπορείς να προδικάσεις ότι θα έχετε μια ελευθερη σχέση. Μέχρι να μάθεις θα είσαι αρκετά άπειρη, κάτι που είναι πιθανόν. Αν απλά το κάνεις και τελειώσει δεν θα προλάβεις να βιώσεις τίποτα. Μήπως να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν; Να το ξανασκεφτείς. Μην του κολλάς πάντως. Αν ήδη έχει καταλάβει πως το έδαφος είναι πρόσφορο, θα σε θέλει στ' αλήθεια αν κάνει κάτι παραπάνω από μόνος του. Το να δεχτεί απλά ένα πέσιμο από σένα, δεν σημαίνει και κάτι.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ