Μήπως απλά περνά τον καιρό του μαζί μου;

Μήπως απλά περνά τον καιρό του μαζί μου;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

εχω σχεση 2 χρονια (σε 3 μηνες ειναι 2 χρονια )και απο αυτα που λεει μου δινει την εντυπωση οτι δεν με υπολογιζει σαν κοπελα του που ισως προκυψει κατι πιο επισημο στο μελλον...πως μπορεις να καταλαβεις αν σε υπολογιζει στο μελλον αν σου αναφερει οτι σκεφτεται οταν τελειωσει την σχολη(νομικη) του θα παει στην αθηνα στην σχολη αξιωματικων (ειναι στην αστυνομια ηδη) και αργοτερα σκεφτεται για μεταπτυχιακο πανω στο πτυχιο... Εγω σε ολα αυτα πουθενααα!!!! δεν ειναι λογος να ανησυχω? γενικως μπορει να ειναι στριμωγμενος με ολα αυτα που εχει στο κεφαλι του αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν με αγαπαει οπως θα επρεπε προφανως οπως ειναι τα ζευγαρια... δεν μιλαμε οπως τ' αλλα ζευγαρια συνηθως δεν εχουμε να κανουμε κουβεντα δεν ειναι πολυ παραξενο? Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα...Θελω μια γνωμη ''ειδικου''...

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν χρειάζεσαι γνώμη ειδικού αλλά καθαρή, λογική, ανθρώπινη σχέση. Μπορεί κάποιος μέσα σε 6 γραμμές να αξιολογήσει μία σχέση που εσύ βιώνεις 6 χρόνια καλύτερα από εσένα την ίδια;

Δεν ξέρω πώς εσύ βλέπεις το μέλλον αλλά μπορεί ο φίλος σου να νιώθει πράγματα για σένα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι κάνει απαραίτητα μακροπρόθεσμα σχέδια. Έχει θέσει το επαγγελματικό του κομμάτι ως προτεραιότητα για αυτά τα χρόνια της ζωής του έως ότου πραγματοποιήσει τα όνειρά του και φτάσει σε μία ηλικία κατάλληλη για να σκεφτεί το μετά. Καλά κάνει και σκέφτεται το μέλλον του με αυτόν τον τρόπο. Είναι ο ώριμος τρόπος να θέσει κανείς τις βάσεις για μία σταθερότητα στη ζωή του.

Από ό, τι καταλαβαίνω, δεν είστε στα 30 σας, οπότε θα μου επιτρέψεις να αφήσω ένα περιθώριο. Οι περισσότερες νεανικές σχέσεις, δεν προχωράνε. Λόγω των παραπάνω ή και λόγω του ότι τα άτομα τα ίδια αλλάζουν με τα χρόνια και μπαίνοντας με δική τους ευθύνη στην ενήλικη ζωή, αλλάζουν και τα "θέλω" μας.

Θα σε συμβούλευα, αν περνάς καλά να μη σε απασχολεί η μονιμότητα της σχέση και η αποκατάσταση σε αυτή την ηλικία, αλλά οι σπουδές σου, η δουλειά σου και οι βάσεις αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια ζωή που θα μπορεί αύριο μεθαύριο να υποστηρίξει μια μόνιμη σχέση.

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν σημαίνει πως η σχέση δεν θα προχωρήσει απαραίτητα. Μου λες όμως πως δεν μιλάτε και δεν έχετε ιδιαίτερη επικοινωνία. Και πάλι θα επιστήσω την προσοχή σε σένα: Σε μία σχέση μου δεν μοιάζει ιδανική, πώς μπορείς να φαντάζεσαι μονιμότητα; Κανονικά θα έπρεπε να σε απασχολεί το αν θα χωρίσεις ή όχι ανεξάρτητα από το πού θα πάει το πράγμα. Δε σε ενοχλεί που κλείνεις τις πόρτες σου και συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σε καλύπτει; Για σκέψου λίγο!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ