Μου αρέσει πολύ κάποιος αλλά είμαι σε σχέση. Πώς θα μάθω αν ενδιαφέρεται;

Μου αρέσει πολύ κάποιος αλλά είμαι σε σχέση. Πώς θα μάθω αν ενδιαφέρεται;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς εδώ και καιρό είμαι πολύ προβληματισμένη.
Έχω σχέση πολύ καιρο με ενα παιδι αλλα έχει διαλυθεί η σχεση και μου εχει κανει πολλές φορες βλακεία, παρ'ολα αυτα αποφασισα να του δωσω μια τελευταία ευκαιρια αλλα εξακολουθει να ειναι στο κόσμο του και να μην προσπαθει.
Κατα την διαρκεια όσων συνέβησαν στο σχολείο ένα παιδί με κοιτούσε επίμονα και άρχισα να κοιτάω και εγώ και από τοτε μ'αρεσει πολύ! Αρχίσαμε να μιλάμε στο σχολείο και όποτε τον έβλεπα κάτι ένιωθα! Με έκανε add στο facebook και μιλήσαμε για αρκετή ώρα και μου πε διαφορα για τον εαυτό του. Μετά είχαμε ενα γεια τι κανεις απο κοντα και ξαφνικά όταν του μιλούσα απαντουσε εντελως αδιάφορα και όταν του εστελνα στο facebook καποιες φορες δεν απαντουσε καν! Αλλά εξακολουθουσε να με κοιταει επιμονα! Τωρα που έκλεισαν τα σχολεια δεν εχουμε καμια επαφή και δεν ξερω αν τον ενδιαφερω και τι να κανω για να τον προσεγγισω! Τι λέτε και εσεις? ...

Η απάντηση του Queen.gr

Χμμμ, μπορεί να πάγωσε επειδή έμαθε ότι είσαι σε σχέση. Όπως μας τα λες μάλλον του αρέσεις. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να του μιλήσεις ή έστω να προσπαθήσεις να πιάσεις κουβέντα μέσω facebook να δεις αν είναι πρόθυμος να απαντήσει.

Αν ποτέ δεν είχατε ανταλλάξει κουβέντες που να υποδήλωναν κάτι ερωτικό, ενδέχεται και να φλέρταρε απλά μαζί σου και να έχει προχωρήσει. Τα δικά σου προβλήματα πάντως, ξεκινάνε από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Το παιδί με το οποίο είσαι, σύμφωνα με όσα λες δεν χρειάζεται να είναι στη ζωή σου, ανεξαρτήτως από το αν σου αρέσει κάποιος άλλος ή όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να βγεις από τη σχέση αυτή που σε πάει πίσω και δεν τραβάει και να μείνεις μόνη. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να μην είσαι με κάποιο αγόρι. Δεν χρειάζεται να κρατάμε σχέσεις έστι απλά για να 'χουμε να λέμε (που λέει ο λόγος). Ίσα- ίσα που όσο πιο συνειδητοποιημένα πάρεις την απόφαση του χωρισμού, τόσο πιο καλά θα τα έχεις με τον εαυτό σου και αυτό θα φανεί.

Άρα, πρώτα χωρίζεις και μετά προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα σαν φυσιολογικός άνθρωπος, να δεις αν μιλάει. Μπορείς στην ανταλλαγή νέων να πετάξεις διακριτικά ότι έχεις χωρίσει γιατί είχες μια σχέση που δεν είχε νόημα και πως σε απασχολούν τα μαθήματα πλέον, οι φίλοι κλπ. Αν τον κρατούσε πίσω η σχέση κάτι θα κάνει, αν συνεχίσει το ίδιο, τότε μην περιμένεις κάτι παραπάνω.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ