Γιατί ασχολείται μαζί μου αφού εν τέλει δεν θέλει να το προχωρήσει;

Γιατί ασχολείται μαζί μου αφού εν τέλει δεν θέλει να το προχωρήσει;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ.ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.ΉΜΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΊΔΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΜΕ ΜΗΝΎΜΑΤΆ, ΜΑΙΛ ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ [ΜΈΝΕΙ ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΟΛΗ ].Τ ΟΥ ΕΊΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣΑΝΕ .ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΜΕ ΛΟΓΊΑ, ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΜΗΧΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΈΞΩ. ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΈΡΑ) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΙΕΤΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ, ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΧΈΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ (ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΣΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΕ ΕΝΟΧΈΣ).ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΊΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ..
ΜΈΤΑ ΑΠΌ ΈΝΆ ΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΊΑ ΒΡΑΔΙΑ ΆΛΛΆ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΉΧΑΝΟ. ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ,ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΩΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.. .ΑΛΛΑ ΕΦΌΣΟΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΠΑΛΙ?
ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. .ΈΛΕΟΣ)...

Η απάντηση του Queen.gr

Καλά τα απωθημένα και το σασπένς, αλλά η αλήθεια είναι πως κάνουμε μεγάλο κακό στον εαυτό μας όταν αρνούμαστε να δούμε καθαρά την πραγματικότητα. Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει πια αυτό το μοτίβο που επαναλαμβάνει συνεχώς αυτός ο άνθρωπος. Πόσες φορές πρέπει να το δεις για να το μάθεις;

Είναι φυσιολογικό όλο αυτό; Μπορεί να του αρέσεις οκ, δε λέω, αλλά για όποιο λόγο και αν συμβαίνει αυτό, δεν είναι υποχρεωμένη να κάθεσαι και να περιμένεις πότε θα δεήσεις να αλλάξει κάτι και να φερθεί λογικά.

Έχει τη σχέση του, το δράμα του, το πρόβλημά του. Μπορεί το πρόβλημα να είναι στη ζωή του, μπορεί και στο μυαλό του. Σε κάθε περίπτωση δεν κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση. Δεν είσαι η Μητέρα Τερέζα, ούτε το θύμα, ούτε κάποιο κουμπάκι που θα πατά και θα ανάβει πράσινο για να παίρνει εκείνος την επιβεβαίωση που του λείπει.

Σίγουρα έχει θέματα με το χαρακτήρα του, μπορεί και κάποια διαταραχή ψυχολογικού τύπου. Είναι φανερό πως ουδεμία επαφή με το "νορμάλ" έχει η συμπεριφορά του. Ενδεχομένως να είναι και ανίκανος σεξουαλικά, ό, τι και να του συμβαίνει καλό δεν είναι. Σίγουρα δεν είσαι σε φάση για να μπεις σε μία κατάσταση που το μόνο που θα σου δώσει είναι αβεβαιότητα και πόνο. Θα καταλήξεις με την αυτοπεποίθηση στο πάτωμα να ψάχνεις τη λογική ακόμη και στο δικό σου μυαλό.

Μείνει στα γεγονότα και όσο και να ασχολείται εκείνος, σταμάτα να απαντάς εσύ. Ό, τι και να κάνει. Δεν είναι φυσιολογικός και εκτός αυτού δεν σε θέλει αρκετά. Το πρόβλημα σου δεν ξεκινά από αυτόν. Είναι καθαρά δικό σου. Γιατί ενώ βλέπεις ότι δεν πάει πουθενά, ξαναπέφτεις; Βάλε τέλος και άσε τα λόγια. Δεν κοστίζουν τίποτα. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ