Μου αρέσει ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πώς νιώθει, παρά το γεγονός ότι έχουμε έρθει κοντά.

Μου αρέσει ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πώς νιώθει, παρά το γεγονός ότι έχουμε έρθει κοντά.

Καλησπέρα,

Είμαι 18 χρονών και είμαι πολύ μπερδεμένη. Έχω γνωρίσει κάποιον, 22 χρονών, με τον οποίο δεθήκαμε από την πρώτη στιγμή και αυτός μου λέει πάντα ότι με βλέπει ως φίλη του και ότι με αγαπάει πάρα πολύ. Αλλά έχουμε έρθει αρκετές φορές κοντά χωρίς να έχει κάνει κίνηση να με φιλήσει - ούτε αυτός, ούτε εγώ. Όμως εγώ τον θέλω πολύ ως αγόρι μου όχι ως φίλο μου..
Μου μιλάει πολύ όμορφα, πολύ γλυκά, είναι πολύ τρυφερός μαζί μου. Έχουμε συναντηθεί οι 2 μας και έχομε πάει βόλτα με το αμάξι του. Κάποια στιγμή είχαμε κανονίσει να πάμε βόλτα ξανά αλλά ακυρώθηκε και την πρώτη και την δεύτερη φορά από εκείνον και εγώ τσαντίστηκα. Μάλιστα του φάνηκε παράξενο γιατί είμαστε φίλοι λέει και με ρώτησε αν τον βλέπω και κάπως αλλιώς. Εκεί εγώ τρόμαξα ότι θα τον χάσω και του είπα όχι, μόνο ως φίλο και των ρώτησα τι θα έκανε αν τον έβλεπα αλλιώς και μου απάντησε δεν ξέρω και τέτοια... Και όταν τον πίεσα λίγο μου είπε ότι δεν είναι παιδί για σχέση και επειδή με αγαπάει πολύ δεν θέλει να με πληγώσει γιατί μόνο σεξ θέλει.
Και από τοτε νιώθω οτι με αποφεύγει. Δεν έχουμε ξαναβρεθεί οι δυο μας, ακόμα κι όταν του λέω να πάμε για καφέ. Τον ρώτησα τι τι έχει και αν έχω κάνει κάτι και μου είπε ότι δεν έχω κάνει κάτι και δεν έχει τίποτα μαζί μου και πως όταν με ρώτησε πως αν τον βλέπω διαφορετικά του είπα όχι.
Απλά δεν έχει δουλειά τώρα και είναι αγχωμένος και δεν ξέρει τι να κάνει. Ok το σεβάστηκα αλλα θέλω την γνώμη σας. Εγώ τον θέλω, αυτός όμως με θέλει; Τι να κάνω;


Αγαπητή φίλη,

Να σε ρωτήσω κάτι; Την φράση «τραβάτε με κι ας κλαίω» την γνωρίζεις; Όχι; Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη μάθεις. Αν όμως την ξέρεις, καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι η σχέση μεταξύ σας. Ναι, μμμ, όχι, μμμ, τραβάτε με κι ας κλαίω! Και έχω να τη ζήσω από το σχολείο.

Εύκολα στην ερώτηση «τι να κάνετε;» θα μπορούσα να απαντήσω «να ωριμάσετε λίγο. Δεν είναι κακό». Γιατί μάλλον αυτό σας λείπει. Αλλά θα το αναλύσω λίγο περισσότερο.

Λοιπόν ένα λάθος που βρίσκω είναι πως όταν σε ρώτησε αν τον βλέπεις διαφορετικά δεν του είπες την αλήθεια. Ok, δέχομαι ότι σκάλωσες, αλλά είχες και μια ακόμα ευκαιρία να το σώσεις. Και τι σημαίνει ότι τρόμαξες πως θα τον χάσεις; Δηλαδή τώρα είσαι πολύ καλά που τον βλέπεις όπως τον βλέπεις και κάτω από αυτές τις συνθήκες;

Όσο για εκείνον, αυτές τις ατάκες «δεν είμαι παιδί για σχέση» και ό,τι άλλη κλισαδούρα μπορεί να πει ένας 22χρονος γιατί νιώθει ότι γίνεται μάγκας έτσι, τα ακούω βερεσέ. Τα έχω πει, τα έχω ακούσει, νομίζω ότι θα τα λένε όλα τα αγοράκια από 18 έως 22. Μπούρδες. Γιατί αν ίσχυε αυτό δεν θα σου έλεγε ξανά «σε ρώτησα κάτι και μου είπες και όλα ok και...». Όπως είπα, μπούρδες!

Άρα πάμε στο θέμα σου. Σε θέλει; Τι να κάνεις;
Λοιπόν, ναι σε θέλει, αλλά με τους δικούς του όρους. Δηλαδή θέλει να κάνετε σεξ και να έχετε μια πιο ανοικτή σχέση, κάτι σε τύπου φίλοι με προνόμια. Δηλαδή και σεξάκι και κολλητοί.
Το πρόβλημα είναι πως από την ώρα που του είπες ότι δεν τον βλέπεις διαφορετικά, πλέον η μπάλα είναι στο γήπεδό σου. Δηλαδή πρέπει να κάνεις εσύ την κίνηση για να του δείξεις ότι σου αρέσει.
Με λίγα λόγια καλά ξεμπερδέματα!

ΥΓ.: Πρότασή μου; Κάνε την κίνηση σου. Να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι δεν γίνεται. Απλά αν φας χυλόπιτα πάλι θα σε αποφεύγει.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ