Ανακάλυψα ότι είναι κολλημένος με την πρώην του αλλά θέλει να είναι μαζί μου

Ανακάλυψα ότι είναι κολλημένος με την πρώην του αλλά θέλει να είναι μαζί μου

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα ειμαι η Ν. και προσφατα ανακαλυψα σε ενα κλειδωμενο συρταρι του αγοριου μου (4 χρονια σχεσης) ενα σημειωματαριο που εδω κ δυο χρονια εγραφε απιστευτα πραγματα για την πρωην του οτι ειναι κολλημενος μαζι της 6 χρονια οτι την αγαπαει τρελα κλαιει,ειχε βρει το τηλεφωνο της κ την ενοχλουσε ενω εκεινη του ειπε πως δεν θελει κατι απο αυτον. Εκεινος ειχε κανει απιστευτη λεπτομερη εξομολογηση για εκεινη ειμαι σε απογνωση κ τον αγαπω εκεινος μετα απο αυτο μου ειπε οτι μ' αγαπαει κ παντα μ' αγαπουσε πως γινεται να θελει να ειμαστε μαζι ενω περιμενει εκεινη να γυρισει για σοβαρα. Εχω πληγωθει κ καταρρακωθει θελει λεει να κανουμε νεα αρχη πως να τον πιστεψω πια υστερα απο οτι ειδα στο κλειδωμενο συρταρι. Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας, τι κανω τωρα.

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,

Κατ' αρχάς δεν ψάχνουμε, παρότι όποιος ψάχνει βρίσκει. Είναι κάτι σαν άγραφος κανόνας. Αφού ανακάλυψες, λοιπόν, κάτι τόσο τρομερό, το θεωρώ απόλυτα λογικό που πληγώθηκες και δεν θέλεις να συνεχίσεις.

Από τη στιγμή που περιμένει μια άλλη, όσο χαμένη υπόθεση και να είναι, εμμονικά σχεδόν (τι σχεδόν, ξεκάθαρα) και φαντασιώνεται πως είναι μαζί της, δεν έχεις λόγο να είσαι η σχέση της αναμονής, το δεκανίκι.

Το να κρατά μια σχέση μαζί σου επειδή είσαι εκεί και τα δίνεις όλα, μαζί με την επιβεβαίωση, δεν είναι λόγος να μείνεις. Όσο κι αν τον αγαπάς, αν τον έχεις συνηθίσει. Από τη στιγμή που αυτό που βρήκες είναι οι πιο βαθιές προσωπικές τους σχέσεις που δεν είχε σκοπό να τις μοιραστεί, πάει να πει πως είναι πιο αληθινές από τα λόγια.

Δεν θα σου πω γιατί έψαξες. Από τη στιγμή που το έκανες όμως και έμαθες ό, τι έμαθες, θα είναι σαν να αυτοτυφλώνεσαι αν μείνεις. Μπορεί όντως να σε αγαπάει, μετά από τόσο καιρό και χάνοντάς σε να αλλάξει γνώμη.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ