Τον απάτησα! Τι κάνω;

Τον απάτησα! Τι κάνω;
Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ειμαι η κατερινα 17 χρονων και εχω ενα σοβαρο προβλημα. εχω σχεση με τον Αλεξ εδω και 8 μηνες. περναω πολυ ωραια μαζι του και νιωθω ανετα, αυτος ειναι και ο λογος που προχωρησα μαζι του σεξουαλικα. Το τελευταιο διαστημα ομως ενιωθα καπως περιεργα. δεν καταλαβαινα, ουτε τωρα καταλαβαινω τι εκριβως ειναι αυτο που με ενοχλουσε η με κουραζε...
Στην γειτονια μου μενει ενα παιδι, εναν χρονο μεγαλυτερο μου, ο Παναγιωτης. Τον Παναγιωτη τον ξερω απο το δημοτικο. ποτε δεν καναμε ιδιαιτερη παρεα αλλα καποιο μεγαλο διαστημα μου αρεσε.
Μια μερα ειχα βγει στην γειτονια και καθομουν με κατι κοριτσια. Η ωρα ηταν 9 παρα και αυτες επρεπε να φυγουν. εγω που ουτε πολυ ωρα Ημουν εξω, ουτε ειχα κατι να κανω ειπα να κατσω σε ενα παγκακι στην διασταυρωση (κοντα στο σπιτι μου και στο σπιτι του παναγιωτη). Αφου εκατσα κανα 10λεπτο τον βλεπω να ερχεται με το μηχανακι. Τυχαια πρεπει να περασε αλλα σταματησε να με χαιρετησει και να κατσει μαζι μου. Κατσαμε λιγο και μετα πηγαμε στην πλατεια που ειναι λιγο πιο περα αλλα οχι πολυ κεντρικα γιατι δεν εχει διπλωμα και μια φορα η αστυνομια του ειχε ζητησει δηπλωμα σε εκεινο το σημειο ακριβως. Αφου πηγαμε στην πλατεια κατσαμε λιγο, κ μετα χτυπησε το τηλ του. Ηταν ενα παιδι με το οποιο τσακωνοταν καποτε για μια κοπελα αλλα τωρα μιλανε και μαλιστα κατι ελεγαν για κεινη (δεν εδωσα και πολυ σημασια στο τι ειπαν). Μετα αρχισα να τον ρωταω για τα προσωπικα του (τελειως φιλικα). Μετα αρχισαμε να λεμε διαφορες ιστοριες παλιες κ αστειες αυτος απο το χωριο του με κατι ζωα κ εγω στην συνεχεια διαφορες εμπειριες που εχω με ερπετα κ τετοια. Μετα λεγαμε διαφορα για το αυτοκινητο κ διαφορες βλακειες που εχει κανει. Καποια στιγμη μολις ηρεμησαμε λιγο απο τα γελια που ειχαμε σκασει με ρωτησε αν θελω να παμε μια βολτα στην παραλια κατω (η ωρα πρεπει να κοντευε 10). Εγω ενω μεσα μου ηξερα το τι μπορει να εχει στο μυαλο του, ειπα ναι. Πηγαμε στην παραλια και για να μην τα πολυλογω αλλο, φασωθηκαμε! Ηταν απο τα καλυτερα φασωματα που εχω κανει ποτε μου. Μου αρεσε τρομερα πολυ! Ηταν ακριβως αυτο που μου αρεσει να ειναι το αγορι σε τετοιο σκηνικο! Τελος παντων κατσαμε μεχρι της 2:30 στην παραλια! Μετα με πηγε σπιτι. Απο τοτε δεν εχουμε μιλησει καθολου και εχουν περασει 1-2 μερες. Σημερα τον ειδα παλι να περναει με το μηχανακι απο εκει που καθομουν αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να πηγαινε καπου κ δεν σταματησε.! Τι να κανω με το αγορι μου? Απο την μια νιωθω τυψεις αλλα απο την αλλη δεν το εχω μετανιωσει. Αντιθετα περιμενω την στηγμη που θα βρεθω μαζι του (με τον παναγιωτη) για να δω την σταση του. Βοηθειαα.....

Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά οι πολλές λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. Αναφέρεις πράγματα που δεν σε βοηθούν και υπεραναλύεις τα πάντα. Το θέμα είναι αρχικά αν ταιριάζεις με το αγόρι σου και αν έχει νόημα να είστε μαζί. Αν έχεις δηλαδή σχέση μαζί του απλά επειδή είναι καλός και τον εμπιστεύτηκες και έγινε ό, τι έγινε, ή επειδή τον θες πραγματικά. Λύσε άρα αυτό πρώτα, ανεξαρτήτως από το αν υπάρχει ο Παναγιώτης στη ζωή σου ή ο κάθε Παναγιώτης.

Από εκεί και πέρα, σαφώς σου άρεσε πολύ αυτό που έγινε και δείχνει μια μεγαλύτερη έλξη. Μιλάτε τηλεφωνικά ή μέσω facebook με αυτό το παιδί; Για να δεις τι θα κάνει. Μπορεί για εκείνον να ήταν και μία τυχαία "φάση" που "έκατσε" βολικά τη δεδομένη στιγμή. Επίσης δεν ξέρω πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι έχεις αγόρι. Αν το γνωρίζει δηλαδή αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα.

Να θυμάσαι όμως πάντα πως όποιος θέλει βρίσκει τρόπο και αν νιώθει όντως όπως εσύ, δεν θα το αφήσει να του φύγει μέσα από τα χέρια! Δώσε λίγο χρόνο να δεις τι θα κάνει, αλλά είτε κάνει κίνηση είτε όχι, σκέψου το μέλλον της σχέσης σου. Αν δεν δε καλύπτει απελευθερώσου. Ο Παναγιώτης ίσως ήταν απλά το καμπανάκι του τι μπορεί να υπάρχει παρακάτω.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ