Μου άρεσε από την αρχή, αλλά δεν ανταποκρίθηκα στο φλερτ του. Πώς να τον ξανακερδίσω;

Μου άρεσε από την αρχή, αλλά δεν ανταποκρίθηκα στο φλερτ του. Πώς να τον ξανακερδίσω;

Γεια σας!

Γράφω αυτό το μήνυμα γιατί θέλω βοήθεια γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη με ένα άτομο! Αυτός που μου αρέσει στην αρχή μου είχε δείξει πολύ ενδιαφέρον (μου ζητούσε να βγούμε συνέχεια κι μου έστελνε συνεχώς μηνύματα), αλλά εγώ δεν είχα ανταποκριθεί ιδιαίτερα. Μου ζητούσε να βγούμε κι εγώ απαντούσα με «δε ξέρω» ή με «εχω κανονίσει» (όχι πως δε μου άρεσε αλλά ήξερα πως είχε κόλλημα με μια άλλη κοπέλα). Βέβαια του άρεσα κι εγώ γιατί μου το χε πει.
Πλέον δεν του αρέσει αυτή κι εμείς είμαστε στην ίδια παρέα, όμως δεν δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον. Μάλλον επειδή δεν είχε ανταπόκριση!
Αλλά εγώ τον θέλω πολύ. Πως μπορώ να του κινήσω ξανά το ενδιαφέρον;


Αγαπητή φίλη,

Μια ερώτηση για αρχή: πόσο είσαι; 15; Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είσαι μεγαλύτερη, έτσι όπως μου τα είπες τα πράγματα. Ειλικρινά στο λέω.
«Πλέον δεν δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον, μάλλον επειδή δεν είχε ανταπόκριση!». Έλα, αλήθεια; Πώς το κατάλαβες; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Δεν ανοίγεις ένα site για να λες το μέλλον έτσι όπως τα καταλαβαίνεις όλα;

Κοίτα, μεταξύ μας τώρα, καλά κάνει το παιδί και δεν δείχνει ενδιαφέρον, αφού τον τσάκισες στα «όχι» και τα «δεν ξέρω». Και ότι του άρεσε κάποια άλλη δεν είναι δικαιολογία, άλλωστε δεν είχε σχέση με εκείνη.
Και το θέμα σου είναι τι θα κάνεις τώρα;
Ένας τρόπος είναι να αρχίσεις να του ρίχνεις βλέμματα και να τον καρφώνεις, για να δεις πώς θα αντιδράσει. Βέβαια θα πάρει λίγο καιρό όλο αυτό.

Αν πάλι θέλεις να τελειώνει το θέμα γρήγορα, τότε θα ρίξεις τα μουτράκια σου κάτω και θα του ζητήσεις να βγείτε! Όπως έκανε αυτός παλιότερα. Τι εννοείς δεν τα κάνεις αυτά επειδή είσαι γυναίκα; Ας του έλεγες τότε «ναι», όταν σου ζητούσε να βγείτε. Τώρα, άλλαξε το παιχνίδι. Άντε, να μην τρελαθούμε.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ