Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, αλλά πλέον μου αρέσει και ένα άλλο αγόρι. Τι να κάνω;

Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, αλλά πλέον μου αρέσει και ένα άλλο αγόρι. Τι να κάνω;

Γεια σας,

είμαι 15 χρονών και έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και 1,5 χρόνο. Αυτός είναι 19, μένουμε στο ίδιο χωριό, έχουμε την ίδια παρέα και γενικά είμαστε κάθε μέρα όλη μέρα μαζί. Δεν τα πάμε και τέλεια. Τους πρώτους 3-4 μήνες τα πηγαίναμε καλά. Στον 5ο μήνα όμως χωρίσαμε για περίπου 1 μήνα. Παρόλα αυτά βρισκόμασταν ακόμα και κάναμε φάση..Με τα πολλά τα βρήκαμε και είμαστε ακόμα μαζί. Με αγαπάει. Τον αγαπάω. Όμως σχεδόν κάθε μέρα τσακωνόμαστε. Είναι υπερβολικά ζηλιάρης και δεν κάνουμε και κάτι καινούριο. Έχουμε μια ρουτίνα να το πω και αλλιώς και αυτό είναι απίστευτα βαρετό.
Πριν από λίγο καιρό έπιασε δουλειά στην καφετέρια που συχνάζουμε ένα αγόρι (το οποίο έχει και αυτό σχέση 2+ χρόνια) που μου κινεί το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν "μου αρέσει", δεν ξέρω νιώθω κάπως μέσα μου όταν με κοιτάει. Και όχι απλά με κοιτάει με καρφώνει με το βλέμμα του. Δεν θέλω να χωρίσω με το αγόρι μου. Παρόλο που δεν τα πάμε και πολύ καλά περνάω καλά μαζί του.Το μόνο κακό είναι που κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια και τσακωνόμαστε συνέχεια. Όμως δεν ξέρω, ένα φιλί από αυτό το αγόρι ίσως με κάνει να καταλάβω αν νιώθω όπως πρώτα
για το αγόρι μου. Ή απλά είμαι μαζί του για να μην τον πληγώσω..
Υ.Γ: Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας. Και μην αρχίσετε να με κράζετε.

Αγαπητή φίλη,

Τι εννοείς να σε κράξω; Με έχεις για τέτοιο άνθρωπο; Δεν το πιστεύω. Πώς σου μπήκε αυτή η ιδέα ότι κράζω κόσμο; Τώρα με στεναχώρησες, αλλά θα το προσπεράσω.

Όπως και θα προσπεράσω και το γεγονός ότι είσαι 15 και ασχολείσαι με τα γκομενικά, αντί να ανοίξεις κανένα βιβλίο, να διαβάσεις, να περάσεις πανεπιστήμιο και να φύγεις από τη ρουτίνα του χωριού που τόσο πολύ βαριέσαι.
Και πάμε τώρα στο θέμα σου, αφού τα προσπέρασα όλα πολύ διακριτικά.

«Ένα φιλί από αυτό το αγόρι ίσως με κάνει να καταλάβω αν νιώθω όπως πρώτα για το αγόρι μου». Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γέλασα με αυτό το σκεπτικό. Καλύτερο και από τα ανέκδοτα με τον Τοτό ήταν. Να 'σαι καλά. Ας σοβαρευτούμε τώρα.
Για να ξέρεις από εδώ και πέρα, ένα φιλί από κάποιον άλλο δεν θα σε κάνει να μάθεις πώς νιώθεις για τον φίλο σου. Το πώς νιώθεις το ξέρεις ήδη και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Και δικαιολογίες περισσότερο απέναντι στον εαυτό σου.

Κοίτα να δεις. Δεν διαφωνώ πως τον αγαπάς τον φίλο σου, απλά έχεις βαρεθεί. Άρα δύο επιλογές έχεις: ή να χωρίσεις και να κάνεις ό,τι θέλεις ή να ανανεώσεις τη σχέση σου (δεν είναι κακό να αλλάξετε την καθημερινότητά σας λίγο). Αν όντως θέλεις να είσαι μαζί του, τότε επέλεξε το δεύτερο.

Αλλά αυτά τα παιχνίδια με τους άλλους καλύτερα να τα αφήσεις, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Πίστεψέ με, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ