Δουλεύει στο στέκι μου,με κοιτάζει έντονα,μιλάμε στο fb αλλά δεν έχει κάνει κίνηση. Γιατί;

Δουλεύει στο στέκι μου,με κοιτάζει έντονα,μιλάμε στο fb αλλά δεν έχει κάνει κίνηση. Γιατί;

Γεια σας,

Στο μπαράκι όπου βγαίνω δουλεύει ένας σερβιτόρος .Όσες φορές έβγαινα εκεί με μία φίλη μου τον παρατηρούσαμε και λέγαμε ότι είναι πολύ ωραίος. Κάποια στιγμή τον έκανα add στο facebook και ανταλλάξαμε κάποια like σε φωτογραφίες. Μια μέρα που είχα βγει στο ίδιο μαγαζί αυτός δεν δούλευε απλώς είχε βγει εκεί. Όση ώρα ήμασταν στο ίδιο μαγαζί ο ένας κοιτούσε επίμονα τον άλλον. Όταν έφυγα κ πήγα σπίτι μου είδα ότι μου είχε στείλει μήνυμα στο facebook λέγοντας μου ότι έφυγα νωρίς και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Άρχισε να μου λέει ποσο όμορφη είμαι και πως και δεν έχω
αγόρι. Μετά από δύο μέρες μου ξαναστέλνει και ξαναμιλάμε.
Μετά από μια βδομάδα του στέλνω εγώ πρώτη, μιλούσαμε για ώρες αφού δεν ηταν πολυ καλα γιατι κατι ειχε γινει με το αμάξι του έκανε πάρα πολύ ωρα να απαντήσει και μετα απο 4 ώρες μου ξαναστέλνει αυτος και του ειπα οτι αφού εδν ήθελε να μιλησουμε ας μου το ελεγε και μου λεει να μην ειμαι χαζούλα και οτι του αρέσει που μιλάμε κ οτι του αρέσει που έστειλα εγω πρώτη.
Τις επόμενες μερες δεν μου μιλησε καθόλου μονο ανταλλάσσαμε κάποια like. Αφου ειχε περάσει μια βδομάδα απο την ημερα που μιλήσαμε του ξαναέστειλα εγω πρωτη και μιλησαμε κανονικά. Σε αυτο το σημείο να σημειώσω οτι αυτος ειναι 21 χρονών εγω ειμαι 18 χρονων και δινω πανελλήνιες. Δεν μου εχει πει να συναντηθούμε μονο την τελευταία φορα που μιλησαμε μου ειπε οτι δουλεύει και με ρώτησε αν θα βγω και του λεω οχι και μου λεει κριμα αυτο! Από τοτε δεν εχουμε ξαναμιλήσει εχει περασει μια βδομαδα.
Εγώ αναρωτιέμαι που θα πάει ολο αυτό και γιατί δεν μου εχει πει να βγούμε για κανέναν καφέ.


Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν δεν κοιτάς να διαβάσεις λιγάκι που έχεις και πανελλήνιες και να αφήσεις τα αγοράκια αυτή την περίοδο; Έφτασες, που έφτασες στο τέλος λίγο ακόμα έμεινε και το καλοκαίρι θα ξεσαλώσεις.
Και όχι δεν είμαι τόσο καλό παιδί και για αυτό σου δίνω τέτοιες συμβουλές. Απλώς δεν βλέπω να έχεις και πολύ μέλλον με τον σερβιτόρο. Διαφορετικά πιστεύω θα την είχε κάνει την κίνησή του.
Κοίτα να δεις θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι ντροπαλό παιδί και για αυτό δεν σου έχει πει να βγείτε ακόμα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολλές ελπίδες αυτό το σενάριο. Αν ήταν ντροπαλός θα ήταν στη λάντσα και όχι στο σέρβις! Πικρές αλήθειες...

Αν όντως είχε φάει μεγάλο κόλλημα τότε μίλα, μίλα θα στο είχε πει να βγείτε. Αλλά μάλλον του αρέσει το παιχνίδι και εκεί θέλει να μείνει.
Ποιο παιχνίδι; Μα φυσικά αυτό του φλερτ. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που εξιτάρονται μόνο με αυτό. Βέβαια συνήθως αυτοί έχουν και σχέση. Άρα δύσκολα λένε στο game τους να βγουν γιατί αν τους πάρει κανένα μάτι, τότε άντε να ξεμπερδέψουν.
Και θα με ρωτήσεις, και με τα δίκια σου, «τότε γιατί μου είπε αν θα πάω από το μαγαζί;». Γιατί πολύ απλά στο μαγαζί θα είσαι πελάτης και είναι η δουλειά του να είναι φιλικός. Άρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Μπορεί να σου μοιάζει μπερδεμένο όλο αυτό, αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ