Ποια προσωπικότητα; Τα 7 πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σου

Ποια προσωπικότητα; Τα 7 πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σου

Και αυτά που κοιτούν δεν είναι καθόλου προβλέψιμα!

1. Πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σου
Ναι, καλά διαβάσατε. Ακόμη κι αν δεν είναι κομμωτής ο άντρας θα κοιτάξει τα μαλλιά σου. Από τα χρόνια των σπηλαίων ακόμα οι άντρες παρατηρούσαν τα μαλλιά των γυναικών για να δουν πόσο υγιής είναι η κοπέλα! Όσο πιο λαμπερά τόσο καλύτερα. Πρωτόγονο!

2. Αν το χαμόγελο σου είναι ψεύτικο
Όταν γελάμε πραγματικά σχηματίζονται ρυτίδες έκφρασης στα μάτια. Οι άντρες είναι πολύ καλοί στο να αντιλαμβάνονται το vibe του γέλιου σου. Όταν είναι προσποιητό, δεν είναι καλά τα νέα για σένα.

3. Τη χροιά της φωνής σου
Οι έρευνες έδειξαν πως οι άντρες έλκονται από γλυκές και λίγο ψιλές φωνές καθώς θεωρούνται σημάδι νεότητας.

4. Το σωματότυπό σου
Ναι, ακόμα ένα πρωτόγονο ένστικτο εμφανίζεται. Οι άντρες -ότι και αν πιστεύεις- κοιτούν σε μια σύντροφο να βρουν τη μαμά των παιδιών τους. Άρα αν η μέση σου είναι σημαντικά πιο λεπτή από την περιφέρειά σου, αυτό είναι σημάδι γονιμότητας.

5. Τι είναι ψεύτικο πάνω σου
Όχι από άποψη συμπεριφοράς αλλά από... τεχνική βοήθεια. Βλεφαρίδες, νύχια, τρέσες. Για τους άντρες αυτά υποδηλώνουν ότι χρειάζεσαι πολλά λεφτά για «συντήρηση» και αυτό δεν είναι καλό.

6. Τα μάτια σου
Όλοι οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στα μάτια περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματος. Και το έντονο μακιγιάζ τραβάει ακόμα περισσότερο τον τύπο που σου αρέσει.

Διαβάστε ακόμη:

Tον έπιασες να σε απατάει; 7 βήματα που πρέπει να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη ξανά