Ξεκινήσαμε ως φίλοι που περνάνε καλά, αλλά πλέον μου αρέσει πολύ. Τι να κάνω;

Ξεκινήσαμε ως φίλοι που περνάνε καλά, αλλά πλέον μου αρέσει πολύ. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Γνωρίζω ένα αγόρι εδώ και 6 μήνες. Αρχικά είχαμε άπλα επαφή κατά καιρό. Μου άρεσε και έτσι προσπάθησα να έρθω πιο κοντά του. Τελικά ήρθαμε αρκετά κοντά. Όταν τον ρώτησα τι θέλει από μένα μου είπε πως δεν θέλει να περιπλέξει τα πράγματα μεταξύ μας. Εμένα δεν με απασχολούσε το θέμα σχέση γι αυτό και δεν είχα πρόβλημα να είμαστε φίλοι και να περνάμε καλά. Παρ' όλα αυτά τελικά κατάλαβα πως μου αρέσει λίγο περισσότερο απ' όσο πίστευα.
Σπουδάζουμε στο ίδιο πανεπιστήμιο. Όταν υπάρχουν άλλα άτομα γύρο μας είμαστε αποστασιοποιημένη αλλά όταν είμαστε μόνοι μας μπορεί να μιλάμε για ώρες. Μου στέλνει συχνά μηνύματα στο facebook όμως από κοντά σπάνια μιλάμε (μπορώ να πω το αποφεύγουμε αι οι δύο). Τον ξέρω τόσο καιρό όμως ακόμη νιώθω άβολα μαζί του. Το ίδιο πιστεύω ισχύει και γι'αυτόν. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξέρω αμα με γουστάρει το ίδιο όπως εγώ. Ενώ μου μιλάει συχνά στο fb, τον παρατηρώ που με κοιτάζει στο μάθημα, με εμπιστεύεται για αρκετά θέματα και έχουμε γενικά καλή σχέση όλα τα άλλα με κάνουν να νιώθω πως άδικα περιμένω να φτάσει όλο αυτό σε άλλο level. Μερικές φορές βγαίνουμε μαζί μόνοι και ενώ μιλάμε για πολλά θέματα παρατηρώ ότι και οι δυο μας νιώθουμε άβολα. Κάποιες άλλες φορές όμως άμα του ζητήσω να βγούμε μου βρίσκει χίλιες δικαιολογίες.
Γενικά τον βρίσκω δύσκολο άνθρωπο γι'αυτό και τις στιγμές που λέω πως μάλλον δεν ενδιαφέρεται σκέφτομαι πως είναι κάτι άλλο. Νομίζω φοβάται να δεσμευτεί. Γενικά δεν είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και διαλέγει τα άτομα που θέλει να έχει γύρο του. Ακόμα ένας λόγος που νιώθω ξεχωριστή γι'αυτόν. Ξέρω ότι έχει πολύ καλή άποψη για μένα και μου το δείχνει συχνά ότι με έχει ψηλά σαν άτομο. Δεν έχω κάνει και εγώ κάποια ιδιαίτερη κίνηση για να του δείξω πως ενδιαφέρομαι αλλα νομίζω αυτά που κάνω είναι αρκετά για να κάνει τουλάχιστον αυτός μια κίνηση περισσότερη. Είμαι πολύ μπερδεμένη με αυτό το θέμα και ελπίζω να μην σε μπέρδεψα κι εσένα.
Απλά θέλω να ξέρω αν πρέπει να περιμένω ή αν θα ήταν καλύτερα να συνεχίσω παρακάτω. Γιατί ήρθαμε σε επαφή δύο φορές αλλα μετά απο αυτό εδώ και 2 μήνες σχεδόν τίποτα. Απλά μιλάμε συχνά. Πιστεύω πάλι πως αποφεύγει να είμαστε κοντά σε περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι ερωτικό μεταξύ μας. plss help me a bit.


Αγαπητή φίλη,

Αν κάθε φορά που άκουγα την ατάκα «στην αρχή ούτε εγώ ήθελα σχέση αλλά στην πορεία κόλλησα και τώρα θέλω» μου έδιναν και ένα ευρώ, σήμερα θα ζούσα σε ένα τροπικό νησάκι, σε μια βίλα χίλια στρέμματα και θα πέρναγα τέλεια. Αλλά τελικά η ζωή δεν είναι σωστή.

Και ok, δεν διαφωνώ μαζί σου. Είμαι σίγουρος ότι στο ξεκίνημα δεν είχες πρόβλημα να είστε φίλοι που περνάτε καλά και στην πορεία βγήκε το μεγάλο ενδιαφέρον. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι τόσο πολύ και ξαφνικά έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τα πράγματα είναι απλά.

Για να ξέρεις, τα αγοράκια, αν τους δώσεις κάτι -από ένα παιχνίδι, μέχρι σεξ χωρίς δεσμεύσεις- το παίρνουν και χαίρονται με αυτό και δεν θέλουν να το χάσουν. Άρα μην περιμένεις να κάνει αυτός κίνηση, γιατί δεν έχει κανένα λόγο. Και ναι, ξέρω πως εδώ και λίγο καιρό δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά no worries όταν θα θέλει σεξ θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι: εσύ γιατί δεν κάνεις κίνηση και να ξεκαθαρίσεις ότι θέλεις περισσότερα από εκείνον; Τι; Επειδή είσαι κοριτσάκι και αυτά πρέπει να τα κάνουν οι άνδρες;
Αν είναι έτσι, τότε ας μην είχες και μια free σχέση. Γιατί ούτε αυτό το κάνουν τα καλά κοριτσάκια.

Αν θέλεις κάτι διεκδίκησέ το... Αν δεν καίγεσαι, τότε προχώρα παρακάτω. Έτσι και αλλιώς φίλοι δεν είστε;

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ