Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά τιτιβίζουν, οι άνθρωποι κάνουν σεξ

Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά τιτιβίζουν, οι άνθρωποι κάνουν σεξ

Το φαινόμενο της άνοιξης είναι και πάλι εδώ για να σας παρασύρει στα δίχτυα του...

Κάνει ακόμα δροσούλα στη χώρα μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνει και κάτι λιακάδες που καιρό τις περιμέναμε. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και όλοι βρισκόμαστε σε ένα love mode που έχει πνίξει τον αέρα. Τι ακριβώς συμβαίνει όμως αυτές τις μέρες; Όλα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας ή μια σέξι πραγματικότητα;

Για να μιλήσουμε με νούμερα, μάθετε πως 67% του πληθυσμού μας ενδιαφέρεται περισσότερο να κάνει σεξ όταν ο καιρός ξεκινά και γίνεται πιο ζεστός. Λογικό μου φαίνεται, αφού το 74% αισθάνεται πολύ πιο σέξι και ποθητό κατά τη διάρκεια των θερμότερων εποχών, παρά όταν κάνει κρύο.

Ένα 38% παραδέχεται πως οι αναστολές του είναι πολύ πιο λίγες κατά τους θερμούς μήνες του χρόνου, ενώ ένα 49% λέει πως είναι πολύ πιο πιθανό να φλερτάρει με έναν ολότελα άγνωστο όταν ο καιρός ξεκινά να γίνεται πιο ζεστός.

Άλλο ένα 38% τα ρίχνει όλα στον καιρό, λέγοντας πως είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει one night stand όταν ο καιρός ζεσταίνει. Ξεχυθείτε λοιπόν και απολαύστε την άνοιξη, πάντα προσεκτικά και πάντα συνειδητά.