Είμαστε φίλοι, άρχισε ένα παιχνίδι μεταξύ μας αλλά τώρα δε δείχνει ενδιαφέρον. Τι να κάνω;

Είμαστε φίλοι, άρχισε ένα παιχνίδι μεταξύ μας αλλά τώρα δε δείχνει ενδιαφέρον. Τι να κάνω;

Αγαπητέ Dr. Love,

Είναι πολύ περίπλοκο το θέμα. ..τουλάχιστον για μένα! Μου αρέσει πάρα πολύ ένα παιδί από πολύ στενό μου περιβάλλον. ..Αλλά ας τα πάρω λίγο από την αρχή! Αυτός που μ' αρέσει είναι της ίδιας ηλικίας με μένα κι τον ξέρω ήδη 9 χρόνια. ..πάντα ήμασταν στην ίδια παρέα. ..είμαστε κι γείτονες κι οπως καταλαβαίνετε τον ξέρω πολυ καλά! Τα τελευταία δύο χρόνια ομως δεν είμαστε οπως παλιά. ..δεν συμπεριφερόμαστε σαν φίλοι! ;-) Δείχνουμε πολλά ο ενας στον άλλον πως δεν είμαστε μόνο φίλοι! Αυτό έχει συνεχιστεί κι ως φέτος. ..κι πολύ περισσότερο!
Όλα άρχισαν πολύ
ξαφνικά! Εγω στις αρχές της χρονιάς του έδειξα υπερβολικο ενδιαφέρον αλλά για πλάκα (ήμασταν φίλοι κι ποτε δε περίμενα να μ' αρέσει τοσο) κι του μίλαγα περίεργα (θα έλεγα του την έπεφτα) αλλά οπως είπα για πλάκα! Αυτος το πήρε αλλιώς κι το συνεχισε κι έτσι αρχισε να μου αρέσει. ..κι αυτουνού του αρεσα...μου είχε ζητήσει να βγούμε κι είχαμε κανονισει αλλά τελευταια στιγμή κάτι του έτυχε κι το ακύρωσε-.- μετά από Κανά μήνα είχαμε βγει για ποτό μεγάλη παρέα κι εκεί κάτι πήγε να γίνει μεταξύ μας αλλά τελευταία στιγμή μου λεει"μου αρέσεις πολυ απλά εχω
κόλλημα με μια κοπέλα κι δε θέλω να κάνω κάτι με άλλη"κι εγω νευριασα πολύ αλλα δε του το έδειξα! Συνεχίσαμε να κάνουμε κανονικά παρέα...μετά απο κάτι μέρες άρχισε να μου στελνει συνέχεια μα συνέχεια μηνύματα κι να μου ζητάει να βγούμε (αυτό έγινε πάνω απο 5 φορες) κι επέμενε πολυ! Αλλα εγώ ολο έλεγα οχι η δε ξέρω γιατί είχα θυμώσει πολυ με τα παραπάνω! Κι μάλλον θα ξενέρωσε!:- δε μου ξαναζήτησε να βγούμε! Λογικό.
Κι εγώ σταμάτησα να ψιλοασχολουμε αλλα τώρα τελευταία έμαθα απο τη κολλητη του (η οποία ειναι κι πολυ καλη μου φιλη) πως αυτή η κοπελα που είχε κόλλημα αυτος του ειχε κανει πολλα ασχημα πράγματα κι τον ειχε ξενερώσει παρα πολύ κι δεν ήθελε ουτε να της μιλαει. ..κι όντως πια της μιλάει πολυ τυπικά ή κι καθόλου θα ελεγα! Αυτο μου έδωσε θαρρος κι άρχισε πάλι να μ' αρέσει ακόμα περισσότερο κι απο πριν! Αλλά πια δε μου δείχνει κάποιο ενδιαφέρον όπως παλια απλά είμαστε στην ίδια παρεα κι μιλαμε αλλά δε δείχνει τιποτα παραπάνω! !! Πραγματικα δε ξέρω τι να κάνω:- ΟΛΟΙ μου λένε Πόσο ταιριαζουμε κι αυτά κι ολο πιο πολύ θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας κι γιατί οχι να είμαστε κι μαζί! Πφφφ αλλά
αυτός δεν ξέρω πια τι θέλει:- πολλοί μου λένε πως αφού του αρεσα πριν κάποιο καιρό δε μπορεί να μη του αρέσω καθόλου πια..αλλα δε ξέρω! Οοολο μπερδεύομαι!:
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!


Αγαπητή φίλη,

Πριν περάσω στο παρασύνθημα, να πω το... σύνθημα πρώτα; Και επειδή μάλλον δεν το έπιασες, «παρασύνθημα» είναι το θέμα σου, «σύνθημα» είναι κάποιες παρατηρήσεις.
Λοιπόν, πάμε με αυτές πρώτα.

Sorry πόσο χρονών είσαι; Δέκα; Ακούς εκεί «άρχισα να του δείχνω ενδιαφέρον για πλάκα»! Sorry και πάλι, η πλάκα που είναι; Γιατί εγώ ξέρω πως όταν κάνει πλάκες, μετά υπάρχει και γέλιο. Και sorry ξανά, είσαι δέκα; Ακούς εκεί, πέσιμο για πλάκα.
Σε μια πρώτη σκέψη, το διασκεδάζω το πως πήγαν τα πράγματα. Έχει πολλή πλάκα.
Αλλά ας μην είμαι κακός και ας σου πω τη γνώμη μου.

Ok, τα κάνατε χάλια (ναι και αυτός δηλαδή τι κάθεται και λέει «μου αρέσεις αλλά έχω κόλλημα με άλλη»). Αλλά τα περισσότερα λάθη τα έκανες εσύ. Γιατί σωστό το να νευριάσεις, που παρά το παιχνίδι του άρεσε άλλη, αλλά όταν σε ζαλίζει στα τηλέφωνα τι το παίζεις βαρύ πεπόνι; Άντε μία φορά να το δεχθώ, πες και δύο, αλλά μετά κουκλίτσα μου χαλάρωσε. Cool. Ποια είσαι;

Άρα τώρα τι κάνεις;
Τα μουτράκια κάτω και ήρθε ο καιρός να του δείξεις ότι σου αρέσει. Ναι, πες του εσύ να βγείτε έξω. Στο 2014 ζούμε, όχι στο 1920! Άντε.
Το σκέφτεσαι, το σκέφτεσαι και τι σκέφτεσαι στο τέλος; Να γίνει θαύμα; Sorry, μας τελείωσαν!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ