Φλερτάρω με τον κολλητό του κολλητού μου, αλλά ο 2ος με θέλει. Τι να κάνω;

Φλερτάρω με τον κολλητό του κολλητού μου, αλλά ο 2ος με θέλει. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Τον κολλητό μου τον ξέρω πολλά χρόνια και πάντα ήταν όλα καλά..σχέσεις και τέτοια είχαμε και οι δυο χωρίς προβλήματα.. Ώσπου τον Αύγουστο μου είπε ότι δεν με βλέπει μόνο φιλικά.. Όμως, εγώ ερωτεύτηκα τον κολλητό του (που μόλις είχα γνωρίσει) κεραυνοβόλα.. Και νομίζω και αυτός το ίδιο. Ψιλομιλουσαμε με υπονοούμενα, έντονα βλέμματα άσχετα από το που βρισκόμασταν..
Είχαμε σχεδόν χάσει επικοινωνία και οι 3 μεταξύ μας και μπορούσα να καταλάβω ότι υπήρχε αρκετή ένταση, μεταξύ τους ιδιαίτερα. Όμως έμαθα ότι ο κολλητός μου τραβιόταν με μια κοπέλα και από την χαρά μου τα τσούγκρισα λίγο παραπάνω. Κατέληξα να έχω πει και στους δυο ότι τους αγαπάω,(που δεν είναι και ψέμα) και από τότε ο κολλητός μου με αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, και ο κολλητός του δεν με χαιρετάει όπως πριν (παρεμπιπτόντως, η κολλητή μου μου είπε ότι αυτός που θέλω ήταν πολύ απογοητευμένος από την στιγμή που με είδε ζαλισμένη..). Επίσης αυτοί οι δυο έχουν αρχίσει να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο (καταστάσεις στο facebook, βγαίνουν πιο συχνά κλπ).
Έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές στον κολλητό μου ότι δεν πρόκειται να γίνει το οτιδήποτε μεταξύ μας γιατί τον βλέπω εντελώς φιλικά. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και με τον άλλον αλλά έτσι στο άκυρο.. Δεν έχω τα κότσια.. Ευχαριστώ εκ των πρότερων για ότι πεις.

Αγαπητή φίλη,

Αρχικά θα σου έλεγα να κάνεις την... προσευχή σου. Γιατί όταν μπλέκεις με κολλητό που σε γουστάρει, αλλά εσύ γουστάρεις τον κολλητό του, τα πράγματα δύσκολα ξεκαθαρίζουν. Τουλάχιστον δεν ξεκαθαρίζουν όπως θέλεις εσύ.

Ναι, καλό μου, το έκανες το "λάθος" όταν τα τσούγκρισες λίγο παραπάνω από τη χαρά σου και άνοιξες το στοματάκι σου. Γιατί εκεί μπέρδεψες κόσμο και ντουνιά. Καλά έκανες και ξεκαθάρισες στον κολλητό σου ότι τον βλέπεις μόνο φιλικά και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα περισσότερο. Αυτό το «σε αγαπώ» και στους δύο τι το ήθελες; Και μεταξύ μας τώρα, τι το πίνεις αν δεν το αντέχεις;

Κοίτα να δεις γιατί δύσκολο το βλέπω να συμβεί κάτι με τον κολλητό του κολλητού. Γιατί από την ώρα που αυτοί οι δύο είναι καλοί φίλοι, προφανώς και έχουν μιλήσει. Και γνωρίζουν για τα κολλήματα ο ένας του άλλου. Και όσο κλισέ κι αν μοιάζει αυτό, ανάμεσα στους άνδρες-κολλητούς υπάρχει κάτι σαν μια άτυπη συμφωνία: μπορεί να κερατώσουμε τη γκόμενά μας ή να πάμε με παντρεμένη, αλλά την κοπέλα που γουστάρει ο κολλητός μας δεν την αγγίζουμε. Ακόμα κι αν εκείνη τον φτύνει. Χρειάζεται "πράσινο φως" για να γίνει κάτι.

Με λίγα λόγια δεν έχεις και πολλά να κάνεις εσύ, πέρα από το να ξεκαθαρίσεις και στους δύο το πως νιώθεις. Για μία και τελευταία φορά κι αν το θέλεις δηλαδή.
Διαφορετικά πας για άλλα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ