Θέλησα να εκδικηθώ τον φίλο μου, αλλά έμπλεξα με έναν που ήξερε. Πώς θα ξεμπερδέψω τώρα;

Θέλησα να εκδικηθώ τον φίλο μου, αλλά έμπλεξα με έναν που ήξερε. Πώς θα ξεμπερδέψω τώρα;

Γεια σας,

Έχω ενάμιση χρόνο σχέση με ένα παιδί ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του μέχρι τη στιγμή που είδα ερωτικά μηνύματα με μία άλλη κοπέλα...! Από τότε άρχισα να θέλω να τον εκδικηθώ και να θέλω να κάνω κάτι με άλλους. Οπότε όπως ήταν αναμενόμενο βρήκα έναν άλλον τύπο και αργότερα έναν άλλον!
Το κακό είναι ότι ο δεύτερος τύπος έτυχε να γνωρίζεται με το παιδί που είμαι μαζί... Κατάφερα όμως και τα μπάλωσα και κανένας από τους δύο δεν έμαθε τι σχέση έχω με τον άλλον. Αλλά το θέμα είναι ότι αρχίζω να τους θέλω και τους δύο και στο τέλος θα το μάθουν, και δεν θα ξέρω πως να ξεμπερδέψω, και θα με ξεφτιλίσουν...!
SOS τι να κάνω; Να χωρίσω αυτόν που είμαι ενάμιση χρόνο και να είμαι με τον άλλον; Να χωρίσω αυτόν που δεν τον ξέρω πολύ καιρό και να μείνω με αυτόν που είμαι ενάμιση χρόνο ή να τους χωρίσω και τους 2 να τελειώνω;


Αγαπητή φίλη,

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναρωτιέσαι αν τα έχεις κάνει χάλια τα πράγματα στο ερωτικό τομέα. Είναι δεδομένο ότι τα έχεις κάνει. Μάλλον κάποια στιγμή θα πρέπει να βγάλεις βιβλίο-οδηγό επιβίωσης με τίτλο «Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να εκδικηθείς τον γκόμενό σου». Sorry, που στο λέω έτσι, αλλά πρέπει να είναι η πιο αποτυχημένη εκδίκηση στην ιστορία της εκδίκησης. Αν υπάρχει Θεός της Εκδίκησης σίγουρα είναι κάπου και έχει λιώσει στα γέλια. Αυτά.

Πάμε στο θέμα σου τώρα. Η αλήθεια είναι πως από την ώρα που αποφάσισες να τον εκδικηθείς τα έκανες όλα λάθος. Δηλαδή πoιο ήταν το σκεπτικό σου; «Α, βρήκα μηνύματα από μια άλλη γκόμενα, άρα και εγώ θα πηδηχτώ με έναν άγνωστο, αλλά χωρίς να το μάθει, και θα τον εκδικηθώ»! Δηλαδή τι; Που είναι η εκδίκηση αν δεν θέλεις και δεν το μάθει στο τέλος; Ξέρεις τι σημαίνει εκδίκηση; Να κάνεις κάτι και να τον διαλύσεις τον άλλον. Να τον ρίξεις στα πατώματα.

Κανονικά από την ώρα που βρήκες τα μηνύματα θα έπρεπε πρώτα να κάνεις μια μεγάλη κουβέντα μαζί του και στη συνέχεια, αν δεν έβγαζες άκρη, να χώριζες. Ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Τώρα όμως, το θέμα είναι τι θέλεις.
Sorry και πάλι, αλλά και τους δύο δεν μπορείς. Άρα διάλεξε. Με ποιον νιώθεις περισσότερα, ποιον θέλεις δίπλα σου, ποιον σκέφτεσαι; Αυτός είναι που θα μείνει και μαζί σου. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις, αλλά όταν ήταν εύκολα τα πράγματα τα έκανες μπάχαλο. Εύγε.

ΥΓ.: Btw ό,τι και να αποφασίσεις και μείνεις στο τέλος με κάποιον, θα πρέπει να πεις και τη βλακεία που έκανες. Ναι, δεν νομίζω ότι θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό όλο αυτό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ