Πήγα με τον κολλητό του, αλλά το μετάνιωσα. Εκείνος όμως δεν γυρίζει πίσω. Τι να κάνω;

Πήγα με τον κολλητό του, αλλά το μετάνιωσα. Εκείνος όμως δεν γυρίζει πίσω. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Χωρίσαμε πριν 6 χρόνια. Έφταιγα εγώ γιατί τα έφτιαξα με τον κολλητό του και όταν μετάνιωσα ήταν πλέον αργά. Τον παρακαλάω 6 χρόνια, όσο έχουμε χωρίσει και δεν γυρνάει πίσω. Ποτέ δεν τον ξεπέρασα. Πριν ένα χρόνο μιλήσαμε στο facebook, μου ζήτησε να βρεθούμε για να θυμηθούμε τις στιγμές μας. Εγώ αρνήθηκα με τρόπο πλάγιο γιατί φοβόμουν.
Δεν έχω πάψει να τον αγαπώ ολα αυτά τα χρόνια. Αυτός από την στιγμή που χωρίσαμε βρήκε άλλη και είναι ακόμα μαζί της. Έχουν νοικιάσει σπίτι και μένουν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Χτες τον είδα στον δρόμο τυχαία και η ματιά του δεν έφυγε από πάνω μου.
Βοηθήστε με. Τι να κάνω; Κατάλαβα το λάθος μου και τον θέλω πίσω ...


Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν "συγχαρητήρια" που κατάφερες να είσαι με αυτόν που τον πρόδωσε ο κολλητός του. Σπάνια το βρίσκεις αυτό, αλλά εσύ τα... κατάφερες.
Κατά δεύτερον, δεν πιστεύω να αναρωτιέσαι γιατί δεν γυρνάει. Δεν είναι απλά ότι τον χώρισες για έναν άλλο, αλλά αυτός ο άλλος ήταν ο κολλητός του. Δηλαδή έδωσες και εσύ τον καλύτερό σου εαυτό.Συγχαρητήρια Νο.2!

Θα είμαι ειλικρινής. Αν ήμουν στη θέση του εγώ δεν θα σε κοιτούσα καν αν σε έβρισκα στο δρόμο. Αλλά προφανώς ένιωθε πολλά για σένα. Και προφανώς δεν τα έχει ξεχάσει ακόμα. Αλλά...
Αλλά δεν είναι στο χέρι σου σε αυτό το θέμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν σου έχει εμπιστοσύνη (λογικό) και δεν θέλει να ρισκάρει ένα ακόμα στραπάτσο. Και μάλλον με την κοπέλα που είναι τώρα, νιώθει και αγάπη και σιγουριά. Και για αυτό μένει και μαζί της.

Θέλεις να το παλέψεις; Πρέπει να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Αλλά αυτό δεν γίνεται με τυχαίες συναντήσεις στον δρόμο και βλέμματα. Εκεί πρέπει να "ξεγυμνωθείς" (με την συναισθηματική έννοια το λέω αυτό) και να περιμένεις να σε πιστέψει ο άλλος. Και να είναι διατεθειμένος να διαλύσει ότι έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια χωρίς εσένα.
Μεταξύ μας τώρα, δύσκολο το βλέπω. Sorry, αλλά τα λάθη πληρώνονται.

ΥΓ.: Αλήθεια τι φοβήθηκες τότε που σου είπε να βρεθείτε; Ίσως αυτή να ήταν μοναδική ευκαιρία για σένα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ