Θα σε αποτελειώσουμε! 6 πράγματα που δεν φανταζόσουν για τον οργασμό

Θα σε αποτελειώσουμε! 6 πράγματα που δεν φανταζόσουν για τον οργασμό

Μπορείς να έρθεις σε οργασμό ερεθίζοντας το γόνατο; Πολλά και ενδιαφέροντα στο θέμα που ακολουθεί!

1. Mπορείς να φτάσεις στον οργασμό, ερεθίζοντας οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Από τη στιγμή που ο οργασμός είναι μια αντίδραση του νευρικού συστήματος του σώματος, μπορεί να πυροδοτηθεί από διάφορα μέρη του σώματος, όπως για παράδειγμα γόνατο! Σύμφωνα με επιστημονικό δημοσίευμα μία γυναίκα στο εξωτερικό είχε οργασμό κάθε φορά που έπλενε τα δόντια της. Και αν αναρωτιέστε τί έκανε (η κακομοίρα;) αποφάσισε να μην τα βουρτσίζει πια, αλλά να τα ξεπλένει με νερό. Μεγάλο δίλημμα πάντως!

2. Ο οργασμός μπορεί να σου δώσει κακή αναπνοή. Μία ώρα μετά το σεξ, μία περίεργη γεύση θα νιώσεις στο στόμα σου. Έχε στο συρτάκι σου μερικές τσίχλες.

3. Ο οργασμός μπορεί να σταματήσει τον λόξυγγα. Υπάρχουν αρκετά επιστημονικά άρθρα στα οποία οι ειδικοί συστήνουν για τον λόξυγγα που δεν επιμένει... τον αυνανισμό. Προφανώς όχι σεξ γιατί ο παρτενέρ δεν θα μπορεί να αποδώσει.

4. Οι γιατροί κάποτε σύστηναν τον οργασμό για γονιμότητα. Στις αρχές του '90 οι γυναικολόγοι πίστευαν πως οι συσπάσεις που προκαλεί ο οργασμός στην περιοχή της γυναίκας "ρουφούν καλύτερα το σπέρμα. Η θεωρία δεν έχει απολύτως καμία ισχύ.

5. Πριν χρόνις ειδικοί είχαν κατασκευάσει μία μικρή κάμερα την οποία τοποθέτησαν σε αντρικό μόριο για να μελετήσουν τι συμβαίνει στον κόλπο της γυναίκας κατά τη στιγμή της σεξουαλικής της κορύφωσης. Πληροφοριακά σε ενημερώσουμε ότι η κάμερα καταστράφηκε κατά την πρώτη δοκιμή. Λογικό!

6. Ο γιατρος Alfred Kinsey ξεκίνησε ένα πείραμα κατά το οποίο έβαζε άντρες τον έναν δίπλα στον άλλον τη στιγμή που έφταναν στον οργασμό για να δει πόσο μακριά... θα έφτανε το σπέρμα τους. Ο νικητής είχε ρεκόρ τα 2,43 μέτρα! Νομίζεις ότι σου δώσαμε την άχρηστη πληροφορία της ημέρας; Δεν νομίζουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Σπάσαμε τον κώδικα!8 μηνύματα που σου έστειλε στο κινητό σου & τι πραγματικά ήθελε να πει