Τον είδα σε ένα γάμο, υπήρξε έλξη, δεν έγινε κάτι. Αν του μιλήσω στο FB πώς θα φανεί;

Τον είδα σε ένα γάμο, υπήρξε έλξη, δεν έγινε κάτι. Αν του μιλήσω στο FB πώς θα φανεί;

Γεια σας!

Την προηγούμενη βδομάδα πήγα σε ένα γάμο. Εκεί πρόσεξα ένα πολύ όμορφο αγόρι... Κατά τη διάρκεια αυτός λεει σε μια κοινή συγγενή μας: πολύ ωραία κοπέλα αυτή στο τραπέζι σας, ήρθε μετα η συγγενής και μου το είπε. Χάρηκα που με πρόσεξε!
Δεν έγινε βέβαια καμιά κίνηση και από τις δυο πλευρές. Έψαξα να τον βρω στο fb και τελικά τον βρήκα. Μένει μόνιμα στην Κρήτη ενώ εγώ στη Θεσσαλονίκη. Αυτος 20, εγώ 18. Φέτος το καλοκαίρι πιθανόν να πάω Κρήτη με τις φίλες μου. Τι να κάνω; Να τον κάνω add στο fb; Ή θα φανεί κάπως. Ότι τον κυνηγάω;Θα ήθελα την άποψή σας.


Αγαπητή φίλη,

Προτού σου πω την άποψή μου, να σου κάνω μια ερώτηση; Έτσι, γιατί είμαι γέρος άνθρωπος πλέον και μάλλον δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους νέους. Βρε καλό μου, γιατί δεν του μίλησες στον γάμο; Σου άρεσε, έμαθες ότι του άρεσες, γιατί δεν έκανες κάποια κίνηση; Χαλαρή, ξέρεις, της πρώτης γνωριμίας. Τι πράγμα είναι αυτό; Έχετε λιώσει στα social media και έχετε ξεχάσει πώς είναι να επικοινωνείς στην πραγματικότητα;

Και μην μου πεις τη γυναικεία ατάκα «αυτός γιατί δεν έκανε κάποια κίνηση;». Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει και στη τελική δεν έστειλε αυτός γράμμα.
Πάμε τώρα στο θέμα σου. Το να τον κάνεις add στο fb δεν είναι κάτι πολύ κακό. Αφού πλέον έτσι κάνουν όλοι (πρώτα ρωτάς τον λογαριασμό στο Facebook και μετά το τηλέφωνο, τι να πω;). Αλλά πρέπει να είσαι διακριτική και χαλαρή, γιατί από το τι θα πείτε θα φανεί αν τον κυνηγάς ή όχι.
Αλλά συνεχίζω να το λέω: δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες... Τον έχετε μπροστά σας και περιμένετε να πάει σπίτι για να του μιλήσετε στο ίντερνετ. Πόσο τρελό όμως;

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ