Έχω παράλληλη σχέση με έναν παντρεμένο. Δεν ήταν σοβαρό αλλά τώρα λέει πως με αγαπάει

Έχω παράλληλη σχέση με έναν παντρεμένο. Δεν ήταν σοβαρό αλλά τώρα λέει πως με αγαπάει

Γεια σας,

Είμαι 22 και έχω σχέση με ένα παιδί 26 ετών εδώ και τρία χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι γνώρισα κάποιον άλλο. Και ενώ γνώριζα ότι είναι παντρεμένος έκανα σχέση μαζί του και όποτε μας επιτρέπεται βρισκόμαστε.
Δεν θέλω να χωρίσει απ' την γυναίκα του. Απλά θέλουμε και οι δυο μας να περνάμε καλά! Όταν είναι σπίτι του δεν τον ενοχλώ καθόλου και αυτός το ίδιο. Μου λέει πως με αγαπάει και δεν με έχει μόνο για το σεξ!!!
Υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδεύει και να πληγωθώ εφόσον ήμασταν απ' την αρχή ξεκάθαροι και ξέρουμε τι ζητάμε ο ένας απ' τον άλλο; Ευχαριστώ.

Αγαπητή φίλη,

Έχω την αίσθηση ότι με μπέρδεψες λίγο και μάλλον είναι λογικό, γιατί τα έχεις και εσύ μπερδεμένα στο μυαλό σου τα πράγματα.
Δηλαδή ενώ τον θέλεις μόνο για να περνάτε καλά και δεν θέλεις κάτι παραπάνω, φοβάσαι ότι σε κοροϊδεύει όταν σου λέει ότι σε αγαπάει; Τι γίνεται εδώ;

Αλήθεια, για να πιάσουμε εσένα για αρχή: εσύ τι θέλεις; Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο; Το σεξ ή θέλεις και έρωτες; Γιατί μία τα λες έτσι και μία... γιουβέτσι.
Κοίτα να δεις, τα πράγματα είναι απλά: αν θέλεις μόνο σεξ, τότε αν σου πει ξανά ότι σε αγαπάει, να του το κόψεις. Εξήγησέ του ότι σου αρέσουν όπως είναι τα πράγματα τώρα και τίποτα περισσότερο.
Αν θέλεις όμως έρωτες, τότε τα πράγματα μπλέκουν πολύ. Πάρα πολύ. Και πρέπει να δεις πώς σε βλέπει.
Άρα; Ξεκαθάρισε τι πραγματικά θέλεις πρώτα και μετά βλέπεις τι να κάνεις.

Ένα είναι σίγουρο: δεν χωρίζεις καλύτερα με τη σχέση σου; Αφού δεν τον αγαπάς. Και μην μου πεις ότι τον αγαπάς, γιατί αν ίσχυε δεν θα κοιμόσουν με τον παντρεμένο. Αυτά.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ