Friends With Benefits: 13 (καλοί) λόγοι που σε ενοχλεί το ελεύθερο σεξ μαζί του

Friends With Benefits: 13 (καλοί) λόγοι που σε ενοχλεί το ελεύθερο σεξ μαζί του

Tελικά το να κοιμηθείς σπίτι του με τους φακούς επαφής σου δεν ήταν καλή ιδέα

Η γνωστή ελεύθερη σχέση που πλέον ονομάζουμε Friends With Benefits, ή αλλιώς Φίλοι με Προνόμια έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές προσδιορισμός μιας ερωτικής σχέσης, που αν και ήρθε για να απλοποιήσει τις σχέσεις των δύο φύλων, τελικά έφερε επιπλέον προβλήματα.Τις περισσότερες φορές ένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη έχει βλέψεις για πραγματική σχέση και κάνει σχέδια για να μετατρέψει την ελεύθερη αυτή σχέση σε μόνιμη. Μέχρι ή μάλλον αν φτάσουμε στη συζήτηση για κάτι επίσημο βολευόμαστε με τα benefits, τα οποία, όμως φέρνουν και μερικά μειονεκτήματα.... 14 από αυτά σου αναλύουμε παρακάτω.


1. Οι φίλες σου δεν τον ξέρουν και έτσι είναι λίγο βαρετό για εκείνες όταν θες να τους μιλήσεις για εκείνον.

2. Οι φίλοι και γνωστοί σου λένε να μην του στείλεις μήνυμα πρώτη μετά από κάθε συνάντηση. Η αλήθεια είναι όμως πως σε μια σχέση χωρίς κανόνες δεν υπάρχουν κανόνες. Μην τους ακους.

3. Και όταν τελικά του στέλνεις, καταλήγεις να κοιτάς το κινητό σου κάθε δύο λεπτά για να δεις αν σου απάντησε. Πέντε λεπτά. Δέκα λεπτά. Μισή ώρα και καμία απάντηση ακόμη. Φυσικά η παραγωγικότητα σου στη δουλειά έχει φύγει από το παράθυρο.

4. Ο συνεχής φόβος για τα ΣΜΝ. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό (και ελπίζουμε να μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ), δεν ξέρεις με ποια άλλη μπορεί να κάνει σεξ και αυτό θέτει αυτόματα την υγεία σου σε κίνδυνο.

5. Η αμήχανη στιγμή μετά το σεξ (ναι, ξέρουμε ήταν τέλειο) που δεν ξέρεις αν η αγκαλιά, τα χάδια ή τα φιλιά επιτρέπονται ή είναι υπερβολικά ή πιεστικά για εκείνον.

6. Κάθε φορά που τον συναντάς πρέπει να συγκρατείς τα λόγια σου ώστε να μην κάνεις καμία αναφορά στο μέλλον και τον αγχώσεις.

7. Δεν ξέρεις αν θα σου προτείνει να μείνεις το βράδυ σπίτι του και δεν ξέρεις αν πρέπει να πάρεις ρούχα για τη δουλειά την επόμενη μέρα ή να ταΐσεις τη γάτα σου.

8. Όταν σου προτείνει να κοιμηθείς σπίτι του, επειδή δεν έχεις οικειότητα κοιμάσαι χωρίς να ξεβαφτείς (δεν είναι στιγμή για αποκαλύψεις τέτοιου είδους) και με τα πιο άβολα εσώρουχα της συλλογής σου (καμία οικειότητα).

9. Και τελικά χάνεις τον ύπνο σου γιατί δεν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι μαζί του και δεν έχετε βρει τις στάσεις που σας βολεύουν.

10. Ακόμα και τα βράδια που δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ σεξ. Αυτό δεν είναι και το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί (!) αλλά όταν δεν το κάνεις με όρεξη μειώνετε τις αποδόσεις σας.

11. Αντίθετα αν δεν κάνετε τακτικά σεξ δεν μπορείς εσύ, αλλά ούτε και αυτός να μάθετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του άλλου. Δεν είναι κακό το σεξ μαζί του, αλλά φαντάσου πως μπορείτε να το απογειώσετε αν μάθετε το σώμα του άλλου.

12. Η περίοδος σου ήρθε την ημέρα που θα συναντηθείτε. Και τότε έρχεται η άβολη στιγμή που πρέπει να του το πεις και να ακούσεις και την απάντηση. Το «αστο βρισκόμαστε μια άλλη μέρα» μπορεί να σε ξενερώσει και το ξέρουμε.

13. Δεν μπορείς να βρεις μια κατάλληλη στιγμή για να τον ρωτήσεις: "Εμείς δηλαδή τι είμαστε"; Πάντα το αφήνεις για την επόμενη συνάντηση και στο ενδιάμεσο εσύ παιδεύεσαι για να βρεις την απάντηση μόνη σου. Άδικος κόπος.

Διαβάστε ακόμη:

Το προφίλ του άπιστου άντρα: 8 απροσδόκητα σημάδια ότι θα «στα φορέσει»!