Πακετάρεις; 8 πράγματα που θα σου συμβούν μόλις συγκατοικήσεις μαζί του!

Πακετάρεις; 8 πράγματα που θα σου συμβούν μόλις συγκατοικήσεις μαζί του!

Τί συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια μετά τις ρομαντικές βραδιές με τα αναμμένα κεράκια;

Λίγο πριν τα 30 (ίσως και κάνα δυο χρόνια μετά) άρχισες να σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν να μετακομίσεις στο ίδιο σπίτι με τον καλό σου. Και το κατάφερες. Ρομαντικά βράδια με ταινίες στο dvd να παίζουν, κεράκια στο μπάνιο, δείπνα στο πάτωμα και μπόλικο σεξ σε όλα τα δωμάτια.... Εννοείται πως θα τα ζήσεις όλα αυτά... Στις αρχές... γιατί μετά θα μπουν στη ζωή σου οι εξής ρεαλιστικές καταστάσεις:

1. Δεν θα μπορείς πια να έχεις πολύωρα μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα με την κολλητή σου για αυτόν. Και έτσι δημιουργείται το ερώτημα πού ακριβώς θα λες τα παράπονα σου για εκείνον; Στο αμάξι;

2. Οι τρίχες του έχουν αρχίσει να κυριεύουν το σπίτι. Σε σημεία μάλιστα που δεν το περίμενες. Όχι μόνο στον νιπτήρα, αλλά σε κάθε γωνία, σε κάθε έπιπλο, σε κάθε συρτάρι σου.

3. Όσο και αν ταιριάζετε στα υπόλοιπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαφωνήσετε για τη διακόσμηση. Εκείνος σιχαίνεται την εμμονή σου με την αγγλική εξοχή και εσύ την δερμάτινη καρέκλα του που δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ του σπιτιού.

4. Δεν μπορείς πια να δεις τηλεόραση πια γιατί έχει συνδέσει έτσι τα μηχανήματά του που πρέπει να πατήσεις 10 τηλεκοντρόλ.

5. Οι συνήθειες του, τις οποίες και αγνοούσες, σε εκνευρίζουν. Ο τρόπος που ξαπλώνει στον άσπρο καναπέ σε αναστατώνει. Άσε που τον παίρνει ο ύπνος κάθε βράδυ εκεί και πρέπει και να τον ξυπνήσεις.

6. Έχει καταλάβει τον μεγαλύτερο χώρο σε ντουλάπα, συρτάρια και γραφείο. Νομίζεις ότι σε διώχνει σιγά σιγά ε;

7. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους γείτονες είναι τελείως διαφορετικός από εσένα. Ενώ εσύ είσαι πάντα ευγενική και γλυκομίλητη μαζί τους, ο καλός σου για κάποιον λόγο σχεδόν δεν λέει καλημέρα.

8. Παρά τη θέλησή σου αρχίζεις και υιοθετείς τις συνήθειές του. Τελικά αυτά τα σαμπουάν 2 σε 1 δεν είναι άσχημα!