Μου αρέσει ένα αγόρι και του αρέσω κι εγώ, αλλά με έκανε μπλοκ στα social media. Γιατί;

Μου αρέσει ένα αγόρι και του αρέσω κι εγώ, αλλά με έκανε μπλοκ στα social media. Γιατί;

Γεια σας!

Εδώ και ένα χρόνο γνωρίζω ένα παιδί που πιστεύω ότι του αρέσω. Μόνο αυτό όχι κλατι παραπάνω! Πήγαμε μια φορά για καφέ με φίλους. Δεν έχω facebook και τον έκανα follow στο twitter εδώ και καιρό. Αυτός όχι.
Του σχολίασα κάτι και μετά με μπλόκαρε. Δεν είναι άκυρο; Απλά λέμε ένα γεια. Και αυτός έκανε την κίνηση να μιλάμε. Μου αρέσει αλλά σίγουρα αρέσω και σε αυτον. Γιατί το έκανε αυτό; Για να με κάνει μπλοκ δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι τραγικό;


Αγαηπτή φίλη,

Κοίτα να δεις. Στα δικά μου μάτια είναι λίγο τραγικό που σε έκανε κάποιος μπλοκ στο twitter και έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ένα social media είναι, σιγά το πράγμα. Δεν σε έβρισε κιόλας. Αλλά βέβεια εγώ είμαι %&^$ χρονών, με τα social media δεν με λες και "master", άρα μπορεί να κάνω και λάθος.

Ας δούμε όμως τα πιθανά ενδεχόμενα:

1. Μπορεί να είναι παραδοσιακός τύπος και να μην του αρέσει η επικοινωνία μέσα από τα social media. Μπορεί να προτιμάει τις face to face καταστάσεις.
2. Μπορεί να μην είναι φίλος του twitter. Απλά να έχει τον λογαριασμό για τα μάτια του κόσμου. Κάνε και εσύ ένα facebook.
3. Μπορεί να μην ξέρει πολύ καλά πώς λειτουργεί το twitter. Ίσως ήθελε να σε κάνει retweet και κατά λάθος σε έκανε μπλοκ!
4. Sorry, αλλά μήπως έγραψες καμιά κοτσάνα; Τα παιδιά του twitter είναι λίγο περίεργα με αυτά που γράφουν οι άλλοι...
5. Βρε, μήπως δεν του αρέσεις και στο έδειξε;

Οκ, η αλήθεια είναι πως νομίζω ότι από τις παραπάνω υποθέσεις, ισχύουν περισσότερο η Νο.4 και η Νο.5. Το καλό είναι βέβαια ότι όταν τον ξαναδείς και σε καίει ακόμα τόσο το μπλοκ στο twitter, μπορείς να τον ρωτήσεις. Είναι καλύτερες οι face to face επαφές και ξέρεις τι εννοεί ο άλλος όταν το λέει!

Αλλά μεταξύ μας τώρα, ένα μπλοκ είναι. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα ουσιαστικό.