Τον αγαπάω, αλλά δεν με «ανάβει» σεξουαλικά. Τι φταίει;

Τον αγαπάω, αλλά δεν με «ανάβει» σεξουαλικά. Τι φταίει;

Γεια σας,

Έχω δύο χρόνια σχέση με ένα υπέροχο παιδί! Είναι 9 χρόνια μεγαλύτερος μου και στο παρελθόν του αρκετα one night stand κάτι μου με ενοχλούσε τρομερά στην αρχή της σχέσης μας! Τώρα βέβαια δεν το σκέφτομαι αλλά όχι ότι ακόμα δεν με ενοχλέι όταν το θυμάμαι!
Όμως το πρόβλημα δεν είναι αυτό αλλά το ότι ενώ είναι και πολύ εμφανίσιμο παιδί σεξουαλικά δεν με ανάβει και πολύ! Δεν νιώθω αυτή την φλόγα όπως σε αλλές σχέσεις! Τον αγαπάω όμως τρομερά και δεν θα τον χώριζα ποτέ για αυτό τον λόγο! Οι φίλοι μου λένε ότι μπορεί να με επηρρέασε το γεγονός ότι είχε ''γεμάτο'' παρελθόν. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Προτού μπούμε στο θέμα σου, να σου κάνω μια ερώτηση; Έχεις κανένα κόλλημα με τα θαυμαστικά; Γιατί τα χρησιμοποιείς συνεχώς; Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό το θεματάκι. Αυτά για εισαγωγή.
Πάμε τώρα στο πρόβλημα.

Μωρέ θα με τρελάνεται οι γυναίκες. Από τη μία αν κάποιος δεν έχει εμπειρίες σας ενοχλεί γιατί δεν κάνει εύκολα τα βήματα. Αν έχει πολλές σας αγχώνει γιατί ξέρει πολλά. Πάρα πολλά. Αποφασίστε.
Και εσύ συγκεκριμένα ξεπέρασέ το. Ό,τι έκανε, το έκανε πριν σε γνωρίσει. Τι να κάνουμε δηλαδή που δεν ήταν κλεισμένος σε μοναστήρι; Να σε ενοχλεί αν κάνει κάτι από την ώρα που είστε μαζί.

Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό που δεν σε ανάβει σεξουαλικά. Απλά δεν έχετε τη καλύτερη χημεία σε αυτό το θέμα. Πολύ απλά. Τι να κάνεις; Συμβαίνει.
Συμφωνώ μαζί σου, δεν αξίζει να χωρίσεις μόνο για αυτό. Αλλά αξίζει να κάνεις λίγο πιο kinky την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου.
Πίστεψέ με, τώρα είναι όλα cool, αλλά μάλλον θα έρθει η στιγμή που η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας θα σε κάνει να βαρεθείς. Και τότε θα θέλεις να φύγεις. Για αυτό, σώστο όσο είναι νωρίς.