Δεν είσαι η μόνη! Τα 10 σημάδια ότι δεν εχεις σχέση, αλλά κάνετε απλώς casual sex

Δεν είσαι η μόνη! Τα 10 σημάδια ότι δεν εχεις σχέση, αλλά κάνετε απλώς casual sex

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα!

Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, αλλά να σε προσγειώσουμε! Αν νομίζεις ότι αυτό που έχεις μαζί του είναι τα πρώτα στάδια της σχέσης και όχι casual sex τη στιγμή που η απάντησή σου στις παρακάτω απαντήσεις είναι ναι, τότε εθελοτυφλείς.

Κάνε στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις και μετά σκέψου ξανά τη σχέση σου.

1. Σου στέλνει μηνύματα στις 2 το βράδυ για να σε ρωτήσει τί κάνεις; Στην πραγματικότητα, όμως, ξέρεις ότι πίσω από τις δύο αυτές λέξεις εννοεί... "αν δεν κάνεις κάτι καλύτερο θες να έρθεις σπίτι μου για αχαλίνωτο σεξ;"!

2. Δεν ξέρεις και πολλά για τη ζωή του; Οι συζητήσεις σας περιορίζονται στα "-Έχεις προφυλακτικό; -Όχι, πρέπει να βγεις να πάρεις"!

3. Αφήνεις μερικά σαββατόβραδα ανοιχτά μήπως και σε πάρει εκείνος; Το αποτέλεσμα είναι να περιμένεις πάνω από το κινητό ή να τσεκάρεις το Facebook μέχρι να σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ μόνη σου!

4. Δεν ξέρεις τι να απαντήσεις όταν σε ρωτούν για το προσωπικό σου status; Και τελικά απαντάς "τραβιέμαι με ένα παιδί τον τελευταίο καιρό"! Η αλήθεια είναι ότι και αυτή είναι σωστή διαπίστωση γιατί μόνο εσύ "τραβιέσαι".

5. Δεν ξέρεις αν μπορείς να τον καλέσεις σε κάποιο πάρτι για να μην θεωρηθεί ραντεβού; Το ότι προσπαθείς συνέχεια να μην τον πιέσεις δείχνει την απροθυμία του να πιεστεί!

6. Σε κάποια παρέα που βρίσκεστε μαζί δεν ξέρεις πώς να τον συστήσεις; Ο φίλος μου, η παρέα μου, ο Βασίλης; Δεν ξέρεις γιατί πώς να πεις και να μην παρεξηγηθείς..."απλώς κάνουμε σεξ".

7. Πας για αποτρίχωση και μέχρι να τον ξαναδείς θες ξανά συνεδρία; Οι συναντήσεις σας είναι τόσο αραιές όσο και ο μηνιαίος κύκλος της τρίχας!

8. Δεν ξέρεις τι να πεις στις φίλες σου, που δεν τον πάνε, για αυτά που σου κάνει; Πόσες φορές να τον δικαιολογήσεις που δεν σου απάντησε στα μηνύματά σου πια! Πόσες;

9. Όταν φεύγει από το σπίτι σου ή εσύ από το δικό του δεν ξέρεις αν πρέπει να τον φιλήσεις ή να του πεις "τα λέμε αργότερα"; Άσε πάνω του την πρωτοβουλία.

10. Οι φίλες σου πιστεύουν ότι τον θες για σχέση και ότι βρίσκεσαι σε άρνηση; Οι κολλητές σου σε ξέρουν καλά. Αν πιστεύουν έτσι, τότε είναι έτσι!

Διαβάστε ακόμη:

Ανεξήγητο!14 άντρες αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα πράγματα που τους ερεθίζουν στις γυναίκες