Εσείς πόσο makeup φοράτε; Δείτε πώς μας θέλουν οι άνδρες!

Εσείς πόσο makeup φοράτε; Δείτε πώς μας θέλουν οι άνδρες!

Μια έρευνα που θα... συζητηθεί

Ένα γυναικείο site μπήκε στη διαδικασία να ανακαλύψει το πόσο βαμμένες μας θέλουν οι άνδρες και κατά πόσο αυτό παίζει ρόλο στο αν θα μας προσεγγίσουν.

Γυναίκες με κραγιόν και ρουζ είναι τρεις φορές πιο θελκτικές για τους άνδρες! Μάλιστα αν φοράμε το make up μας τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας ζητήσει κάποιος να βγει ραντεβού μαζί μας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.200 γυναικών και πρέπει να σας τονίσω ότι σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες θέλουν όλο το πακέτο του βαψίματος, δηλαδή σκιά ματιών, κραγιόν και ρουζ.

Μάλιστα αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες με βαμμένα μάτια δέχθηκαν περισσότερα ανδρικά μηνύματα στο διαδίκτυο. Μετά ακολουθούν οι γυναίκες με κραγιόν ενώ το ρουζ δείχνει να είναι λιγότερο σημαντικό, για τους άνδρες.

Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι άνδρες που θέλουν τις γυναίκες φυσικές, ευτυχώς για εμάς. Το 66% των ανδρών είπαν ότι δεν βρίσκουν ελκυστική μια γυναίκα με έντονο make- up όπως και το 57% δεν είναι fun τους κόκκινου κραγιόν.

Όσον αφορά τα μαλλιά, το 84% των ανδρών θέλουν η γυναίκα να έχει στυλ στα μαλλιά της ενώ τους αρέσουν περισσότερο τα κυματιστά από ότι τα ίσια που βρίσκουν θαυμαστές μόλις σε ποσοστό 9%.