Έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά δεν ξέρω αν του αρέσω ή απλά περνάει την ώρα του. Τι να κάνω;

Έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά δεν ξέρω αν του αρέσω ή απλά περνάει την ώρα του. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Πριν κάτι μήνες έγινα μέλος μιας μπάντας. Εκεί γνώρισα τον Χ. μου άρεσε αλλά κανείς δεν το ήξερε και ούτε το άφηνα να φανεί. Μετά από κάποιους μήνες δλδ πριν κάποιες μέρες αρχίσαμε να μιλάμε πιο πολύ με τον Χ. στο fb και ήρθαμε πιο κοντά βγαίναμε παρέα για καφέ και λέγαμε αστεια κτλ κτλ.
Ξαφνικά άρχισε να πετάει σκόρπια υπονοούμενα. Ποτέ δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά μέχρι που η κολλητή μου μου είπε ότι ο Χ. μου την πέφτει. Και πάλι αρνήθηκα να το δεχθώ διότι είμαστε στην ίδια μπάντα και πίστευα πως με είχε δει εντελώς φιλικα. Πριν κάποιες μέρες λοιπόν μέθυσε και μου έστελνε περίεργα μηνύματα, πρόστυχα και μη. Όταν τον ρώτησα την άλλη μέρα τι τρέχει μου είπε συγνώμη και ότι δεν τα εννοούσε. Επανήλθα στα φυσιολογικά μου και λέω οκ τι είχαμε τι χάσαμε, όμως την παραεπόμενη μέρα βγήκαμε πάλι παρέα για ποτό και μετά στο σπίτι του για ταινία. Όλο εκείνο το βράδυ με πείραζε και αφού αποκοιμήθηκαν οι φίλοι μας κάναμε φάση και μου είπε οτι του αρέσω πολύ και ενώ του έδειξα την ανησυχία μου για την μπάντα μου είπε ότι όλα είναι οκ κ οτι δεν θα αλλάξει τίποτα. Να επισημάνω ότι ήταν νηφάλιος. Πάνω λοιπόν στην φάση μας έπιασε ένας φίλος μας που ξύπνησε και δεν μας βρήκε. Του πετάξαμε γρήγορες δικαιολογίες και σταματήσαμε να κανουμε ότι κάναμε.
Την επόμενη μέρα συμφωνήσαμε να μην ξανακάνουμε τίποτα από αυτά για το καλό της μπάντας αλλά ο ίδιος ύστερα με ρώτησε αν μου άρεσε ότι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Ξέρω ότι μου άρεσε πολύ γιατί ο ίδιος με τρελαίνει κ έχουμε χημεία διαφορετική από όσους έχω γνωρίσει. Αλλά μήπως δεν του αρέσω και ήθελε να περάσει την ώρα του λαμβάνοντας υπόψιν τα πρόστυχα της άλλης βραδιάς;

Αγαπητή φίλη,

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα και θα μιλήσω αμέσως για το πρόβλημα και τις απορίες σου, όχι για τίποτα άλλο, αλλά αφενός η απάντηση κάνει «μπαμ» στο χιλιόμετρο, και αφετέρου επειδή το γράμμα σου μου γέννησε μερικά ερωτήματα. Για την ακρίβεια ένα μεγάλο ερώτημα...

Λοιπόν, δεν πιστεύω ότι το έκανε για να περάσει την ώρα του και ότι σε χρησιμοποιεί. Και σου εξηγώ το γιατί: επειδή την επόμενη μέρα δεν θα σε ρωτούσε για το αν σου άρεσε η όλη φάση. Βλέπεις, όταν κάνεις κάτι για την πάρτη σου, δε σε νοιάζει καθόλου το πως νιώθει ο άλλος. Και δεν ασχολείσαι με αυτόν - άντε να πεις στους κολλητούς σου τι έγινε, για να το παίξεις μάγκας.

Τώρα βέβαια για το τι θα γίνει μεταξύ σας είναι ένα άλλο θέμα. Από ότι κατάλαβα πάνω από όλα μετράει το καλό της μπάντας.

Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα: ποια είναι μπάντα σας, που αν γίνει κάτι μεταξύ σας, θα καταστραφούν όλα και η δισκογραφία θα χάσει το μέλλον της; Βρε, μήπως λέγεστε Beatles και είσαι η Yoko Ono; Αν ισχύει ένα πράγμα σου λεώ: κάνε πίσω Yoko και άσε τα «Σκαθάρια» να γράψουν μερικά ακόμα καλά άλμπουμ.