Φιλήθηκα με τον πρώην μου & τώρα απειλεί να το πει στο αγόρι μου. Ήταν λάθος, τι να κάνω;

Φιλήθηκα με τον πρώην μου & τώρα απειλεί να το πει στο αγόρι μου. Ήταν λάθος, τι να κάνω;

Γεια σας,

Έχω σχέση εδω και χρόνια, αλλά πρόδωσα τον σύντροφό μου φιλώντας τον πρώην μου. Θέλω να ξεκόψω με τον πρώην, γιατί δεν τον θέλω και ουσιαστικά έκανα μεγάλο λάθος. Αυτός όμως με απειλεί οτι θα τα πει όλα στον σύντροφό μου.
Πως να τον κάνω να φύγει απο μένα οριστικά. Παρεπιπτόντως έχει 4 μήνες αυτή η ιστορία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν κουράζεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Αγαπητή φίλη,

Τέτοιες καταστάσεις ποτέ δεν είναι εύκολες και σπάνια γλιτώνεις χωρίς να «τσαλακωθείς». Το θέμα όμως είναι πόσο μεγάλο θα είναι το... τσαλάκωμα και πόσο θα επηρεάσει τη ζωή σου από εκεί και πέρα. Ας πάρουμε τα δεδομένα και ας δούμε που θα μας βγάλει.

Ok, το δεχόμαστε όλοι ότι έκανες βλακεία - και οι βλακείες πληρώνονται. Για μένα υπάρχουν δύο λύσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δέχομαι μόνο τη μία.

Η πρώτη (που δεν τη δέχομαι) είναι να συνεχίσεις αυτό το κρυφτό και να ελπίζεις ότι ο πρώην σου δεν είναι τόσο κόπανος όσο φαίνεται και δεν θα τα πει όλα στον φίλο σου. Αλλά είναι στάνταρ ότι θα σπάσουν τα νεύρα σου κάποια στιγμή. Btw συγχαρητήρια για την επιλογή του πρώην σου! Που τον βρήκες; Στα γαριδάκια τον έδιναν δώρο;

Η δεύτερη (που πιστεύω) είναι να πας να πιάσεις τον φίλο σου και να του τα πεις όλα. Ξέρεις, έκανα μια μ@λ@κία πριν 4 μήνες και μπίρι μπίρι μπίρι και τώρα αυτός θέλει μπίρι μπίρι μπίρι. Η αλήθεια είναι πως όλοι κάνουμε μ@λ@κίες στη ζωή και τουλάχιστον μια φορά αξίζουμε τη δεύτερη ευκαιρία.

Η ουσία είναι πως αν το ξέρει ο φίλος σου, ο πρώην σου δεν θα έχει τίποτα στα χέρια του και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Άλλωστε, αν το κάνεις αυτό, θα δείξεις στον πρώην σου πόσο γραμμένο τον έχεις και ότι δεν μετράει καθόλου για σένα.

Απλά έχω την ελπίδα ότι ο σύντροφός σου είναι λίγο... Σουηδός και θα το χειριστεί νορμάλ το όλο θέμα.
Περαστικά σου και ψυχραιμία.