Η ζήλια μου κατέστρεψε τη σχέση μας και η κοπέλα μου δεν μου μιλάει πλέον. Τι να κάνω;

Η ζήλια μου κατέστρεψε τη σχέση μας και η κοπέλα μου δεν μου μιλάει πλέον. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Είχα μια σχέση μέχρι πριν 1 μήνα και τελείωσε από κάποια μικρά λάθη μου. Όμως υπήρχε ακόμα αγάπη και είχαμε ελπίδες πολλές.
Όμως μετά από λίγο καιρό μετά το χωρισμό άρχισα να ζηλεύω και έκανα λάθη. Την πίεζα και την έπριζα. Μετά από λίγο καιρό ένας πάει και της κολλάει και εγώ νευρίαζα και συμπεριφερόμουν χειρότερα, μέχρι που τον έπιασα και του μίλησα.
Αυτό νευρίασε την κοπέλα μου, γιατί έλεγε πως ανακατεύομαι και την πρίζω και δεν της έχω εμπιστοσύνη. Πλέον δεν μου μιλάει καθόλου. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και εγώ απλά δεν αντέχω άλλο.
Θέλω συμβουλή. Ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητέ φίλε,

Έχεις ακούσει που λένε ότι η ζήλια είναι απαραίτητη σε μια σχέση ε; Ισχύει, όντως. Είναι ωραίο να βλέπεις να τον άλλον ή την άλλην, να ζηλεύει και να παίρνει αυτό το υφάκι που γλυκαίνει το πρόσωπο. Όταν όμως ζηλεύεις και θυμίζεις τον Hulk το παιχνίδι χάνεται. Γιατί πολύ απλά δείχνεις σαν κόπανος.

Δεν ξέρω ποια ήταν τα πρώτα λαθάκια που οδήγησαν στον χωρισμό. Αλλά όταν κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο, όσο μικρά κι είναι στο τέλος κουράζουν. Και sorry, αλλή η (πρώην) φίλη σου έχει δίκιο: άσε εκείνη να καθαρίσει όταν της κολλάει κάποιος. Τι, όχι; Άρα δείχνει ότι δεν της έχεις εμπιστοσύνη.

Τι κάνεις από εδώ και πέρα; Τα πράγματα είναι απλά, αλλά όχι και εύκολα. Τώρα πρέπει να ρίξεις τα μούτρα σου, να πεις για όλα τα πράγματα που έκανες λάθος και το κυριότερο να της δείξεις ότι αυτά τα λάθη δεν θα γίνουν ξανά. Κι αν εκείνη θέλει, θα σε συγγχωρέσει. Αν όχι, απλά ελπίζω πως στο μέλλον θα ξέρεις καλύτερα τι να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις.