Οι εμπειρότερες μίλησαν! 7 μικρές πράξεις αγάπης που θα τον κάνουν σκλάβο σου για πάντα

Οι εμπειρότερες μίλησαν! 7 μικρές πράξεις αγάπης που θα τον κάνουν σκλάβο σου για πάντα

Μπορείς να μας ευχαριστήσεις μόλις σου κάνει πρόταση γάμου!

To γεγονός ότι οι άντρες δεν έχουν πολύπλοκο και υπεραναλυτικό μυαλό (για αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πότε έβαψες ρίζα) πολλές φορές έχει και τα θετικά του. Οι άντρες πρέπει να το καταλάβεις σε αντίθεση με εσένα και εμένα είναι όντα ολιγαρκή. Η λίστα με τα όσα θέλουν από τη γυναίκα που θα της βάλουν στεφάνι περιορίζεται στο "εμφανίσιμη, νοικοκυρά και cool" (να μην αναφέρθουμε τώρα στη δική σου αντίστοιχη λίστα με τα όσα θες από τον κύριο Τέλειο). Και επιστρέφουμε στο θέμα...

Επειδή λοιπόν οι άντρες δεν ζητούν πολλά, αυτά που μπορείς να κάνεις σε εκείνον που αγαπάς είναι μικρές και απλές πράξεις, που χρειάζονται μόνο λίγο από τον χρόνο σου και πολύ από τη αγάπη σου.

Οι εμπειρότερες γυναίκες σε σχετική ερώτηση που τους κάναμε μας έδωσαν τα φώτα τους... Τα ακούσαμε με προσοχή, τα καταγράψαμε και στα παρουσιάζουμε.

1. Άσε του ένα σημείωμα στο μαξιλάρι του πριν ξυπνήσει. Το να ξυπνάς με τον ήχο του κινητού είναι μια "τρομακτική" καθημερινή εμπειρία. Το να ξυπνάς,όμως, με ένα γλυκό και τρυφερό σημείωμα από τον άνθρωπο που αγαπάς σου φτιάχνει όλη την ημέρα και κάτι παραπάνω. Ειδικά αν του γράψεις πως είναι ο καλύτερος άντρας στον κόσμο.

2.Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία. Στείλε του μία φωτογραφία σας που δεν έχει δει και είστε μαζί σε μια τρυφερή στιγμή. Μπορείς να έχεις στο κινητό σου μερικές και να μην τους τις δείξεις, περιμένοντας να έχει μια χάλια ημέρα! Αν του γράψεις και πόσο όμορφος βγαίνει στον φακό τον σκλάβωσες! Αυτό δεν θες;

3. Κάνε του μασάζ. Δεν χρειάζεται να είσαι έχεις πτυχίο. Το μασάζ στο σώμα είναι σαν τις αγκαλιές. Είναι παντα ευπρόσδεκτες αν δεν το κάνεις με υπερβολική δύναμη. Κανείς άντρας δεν αντιστάθηκε ποτέ στα αγγίγματα.

4. Φτιάξε του καφέ το πρωί όταν μπει για μπάνιο. Ο καφές τις πρωινές ώρες είναι ένα μικρό θαύμα αλλά η προετοιμασία του φαντάζει μαρτύριο. Αν του τον έχεις έτοιμο όταν βγει από το πρωινό ντους (όπως έκανε η μαμά σου στον μπαμπά σου) θα σκεφτεί ότι είσαι στοργική... όπως πρέπει να είναι οι μαμάδες! Το έπιασες το νόημα;

5. Μπες στο δωμάτιο, δώσε του ένα φιλί και φύγε. Είναι ωραίο συναίσθημα για τον καλό σου να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι ακόμη και όταν είσαι απασχολημένη. Κάντο οπωσδήποτε αν είστε στα πρώτα στάδια της συγκατοίκησης.

6. Τηλεφώνησε του στο γραφείο. Με το Facebook, το Gmail, το WhatsApp κανείς δεν τηλεφωνεί πια! Πόσο κρίμα. Τίποτα πιο όμορφο από το να ακούς τη φωνή του άλλου. Κάλεσέ τον, μίλα του για 2 – 3 λεπτά και κλείσε τη συζήτηση με ένα σ' αγαπώ ή κάτι γλυκό. Μόνο προσπάθησε να μην ακούσουν και οι συνάδελφοί σου τη φωνή γατούλας!

7. Χόρεψε μαζί του αυθόρμητα. Είστε στο σπίτι, ακούς μια μπαλάντα στο ράδιο ή από τη λίστα του στο You Tube. Άρπαξέ τον και χόρεψε τον σαν να είστε σε παιδικό πάρτι. Ρομαντικά, αργά και δες το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

8. Αγόρασέ του ένα λουλούδι. Ναι, θα συμφωνήσουμε πως είναι κάπως περίεργο, αλλά κάνε το. Θα έχει πλάκα, θα γελάσει και θα σκεφτεί ότι τον θες πολύ για να κάνεις μια τέτοια χειρονομία!

Διαβάστε ακόμη:

Πως θα τον κρατήσεις για πάντα; Aπλα μην κάνεις αυτά τα 7 πράγματα στο κρεβάτι μαζί του