Όχι σεξ σε θάλασσες και ακτές (& πισίνες)! Τί κινδύνους κρύβουν τα παιχνίδια στο νερό

Όχι σεξ σε θάλασσες και ακτές (& πισίνες)! Τί κινδύνους κρύβουν τα παιχνίδια στο νερό

Ξέρουμε ότι η libido σου έχει φτάσει το κόκκινο, αλλά συγκρατήσου!

Αν έχεις τζακούζι και πισίνα στο σπίτι σου με τις ευχές μας. Αν μένεις σε δυαράκι στην Κυψέλη και η ευκαιρία σου για υποβρύχιο σεξ είναι η πισίνα του ξενοδοχείου που θα πας το καλοκαίρι τότε είσαι άτυχη. Αν όμως αυτό είναι το μόνο σενάριο άκου τι κινδύνους διατρέχεις. Πρώτον να σε πιάσει ο κύριος που φροντίζει την πισίνα και την άλλη μέρα να σας χτυπήσει την πόρτα ζητώντας ανταλλάγματα για την σιωπή του. Δεύτερον κινδυνεύεις να σε δουν όσοι αράζουν στα μπαλκόνια τους που άμα είναι μεθυσμένοι θα αρχίσουν τα παλαμάκια ή τα γιουχαΐσματα ανάλογα με την απόδοση σας. Τρίτον να σας τραβήξουν βιντεάκι και όταν επιστρέψεις Αθήνα να έχει φτάσει στο κινητό του μπαμπά. Σκέφτεσαι τίποτα χειρότερο!

Για να είμαστε περισσότερο σοβαροί ο νούμερο ένα κίνδυνος είναι όσα μπορείς να κολλήσεις στην περιοχή σου. Έρευνες έδειξαν πως ακόμα και ακόμα και η πιο καθαρή πισίνα, η οποία απολυμαίνεται συνεχώς με χλώριο έχει αρκετά βακτήρια για να σε στείλουν στο γυναικολόγο σου με την επιστροφή στην πόλη.Τα βακτήρια αυτά είναι ανεκτά από την επιδερμίδα σου, όμως, αλλάζουν συμπεριφορά όταν εισέλθουν στον εσωτερικό του σώματός σου. Δεν θες να το ρισκάρεις για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου; Σωστά;

Εκτός βέβαια από τις πισίνες υπάρχει και η κλασική επιλογή της θάλασσας. Αν λοιπόν με το αγόρι σου στα μακροβούτια σας στη Ψαρρού σας έρθει η ιδέα για υποβρύχια παιχνίδια θέλουμε να σε προλάβουμε επισημαίνοντας:

Πρώτον και σημαντικότερον αν το τολμήσεις θα καταλάβεις και μόνη σου πως το νερό είναι το χειρότερο λιπαντικό και η υποθαλάσσια διείσδυσή δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη της ξηράς. Δεύτερο να ξέρεις πως δεν υπάρχει ζευγάρι που να έκανε σεξ στη θάλασσα και να μην το κατάλαβαν ΟΛΟΙ οι λουόμενοι. Και όχι απλά το κατάλαβαν, αλλά το σχολίασαν κιόλας... αρνητικά φυσικά.

Αν μετά από όλα αυτά δεν σε πείσαμε να είσαι επιφυλακτικοί με τα σεξουαλικά παιχνίδια στο νερό σε συμβουλεύουμε τουλάχιστον να μην ανοιχτείτε πολύ στη θάλασσα και σας πάρει το ρεύμα, να μην κάνετε απότομες κινήσεις στην πισίνα και γλιστρήσετε ή χτυπήσετε το κεφάλι σας... και άντε κορίτσια καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Οι εμπειρότερες μίλησαν! 7 μικρές πράξεις αγάπης που θα τον κάνουν σκλάβο σου για πάντα