Τον γνώρισα μέσω facebook, μένει στο εξωτερικό, αλλά έχω κολλήσει μαζί του. Τι να κάνω;

Τον γνώρισα μέσω facebook, μένει στο εξωτερικό, αλλά έχω κολλήσει μαζί του. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησε να μου μιλάει κάποιος στο facebook, ο οποίος μένει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, αλλά έρχεται Ελλάδα αρκετές φορές μέσα στον χρόνο.Μιλούσαμε για πολλά και διάφορα θέματα σχεδόν για τα πάντα και δεν υπήρχε περίπτωση να μπω και να μην βρω μήνυμά του.
Η αλήθεια είναι οτι δεν βγαίνω με κάποιον που γνωρίζω μέσω ίντερνετ, αλλα ο συγκεκριμένος επέμενε πάρα πολύ και μπόρεσα να μάθω μέσω γνωστών οτι ειναι ενταξει άτομο. Οταν ήρθε το καλοκαίρι για διακοπές βγήκαμε και φάνηκε οτι του άρεσα και απο κοντά. Πριν ερθει Ελλάδα μου έκανε και πρόταση άμα θέλω να παω να κάνω μεταπτυχιακό εκεί και οτι ειναι διατεθειμένος να με φιλοξενήσει. Φεύγοντας απο Ελλάδα μου ειπε οτι δεν θέλει να χαθούμε και να κρατήσουμε επαφή και συνεχίσαμε να μιλάμε.
Περνώντας ο καιρός μου είπε οτι θα έρθει τα Χριστούγεννα και οτι θέλει να με ξαναδεί και όπως και έγινε. Βγήκαμε ενα βράδυ και μετα αρρώστησε (ετσι μου ειπε) και ζήτησε να με δει το τελευταίο βράδυ πριν φύγει, αλλα εγώ ύμωσα λιγάκι και το έπαιξα κι εγω άρρωστη και του ειπα οτι δεν μπορώ. Όμως κατάλαβε οτι ειναι δικαιολογία και μου ζήτησε συγγνώμη και οτι δεν θέλει να του κρατήσω κακία. Στο μεταξύ έφυγε και συνεχίσαμε να μιλάμε και ζήτησε να με ξαναδεί το Πάσχα που ήρθε, αλλα θεώρησα οτι ηταν καλύτερο να μην τον δω γιατι άρχισα να κολλάω και φοβήθηκα να μην πληγωθώ.Του ειπα ξεκάθαρα οτι ολο αυτό δεν ειναι εύκολο για μένα.
Και απο τότε που του το είπα δεν μιλήσαμε ξανά, αλλά δεν αντέχω θέλω πολύ να μιλήσουμε και να τον δω ξανά. Τι να κάνω; Να του ξαναμιλήσω; Ή μήπως δεν ειναι σωστό;

Αγαπητή φίλη,

Η αλήθεια είναι πως μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και δεν το βλέπω με καλό μάτι, όταν κάποιος που δεν ξέρεις και έχεις γνωρίσει μέσω facebook επιμένει πολύ να σε δει. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει τη πρόταση να σε φιλοξενήσει στο εξωτερικό όπου μένει. Με τόσα άτομα στα social media είναι λογικό να είμαι κάπως σκεπτικός.

Εσύ όμως τον γνώρισες από κοντά και έχεις μιλήσει πολλές φορές μαζί του, άρα ξέρεις τι άτομο είναι.

Λοιπόν: κάνετε σαν ζευγαράκι, χωρίς λόγο και αιτία. Μου είπε αυτό και μετά του είπα εγώ αυτό και εκείνος μου απάντησε αυτό. Δηλαδή ήμαρτον. Χαλαρώστε λίγο. Είστε στη φάση της γνωριμίας και εκεί λογικά είτε κολλάς με τον άλλον είτε όχι. Δεν είναι κακό που σου αρέσει, το κακό είναι η απόσταση. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δεις κάποια στιγμή στην πορεία.

Το πρόβλημά σου δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί να μην είναι σωστό να του μιλήσεις ξανά; Δεν κάνεις κάτι λάθος, δεν διαλύεις μια οικογένεια για παράδειγμα, άρα γιατί το σκέφτεσαι; Ναι, μίλα του και φρόντισε να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στον σωστό χρόνο. Μην τα μπερδεύεις όλα στο μυαλό σου.