Μετέτρεψε τις διακοπές με το αγόρι σου σε μαραθώνιο του σεξ!4 τρόποι για συχνούς οργασμούς

Μετέτρεψε τις διακοπές με το αγόρι σου σε μαραθώνιο του σεξ!4 τρόποι για συχνούς οργασμούς

Γιατί ξέρουμε ότι το θες!

Μία ρομαντική απόδραση για δύο στα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά προμηνύουν πολλές ερωτικές επαφές. Λίγο το αλάτι, λίγο το μαυρισμένο σου σώμα και η σεξουαλική διάθεση χτυπάει κόκκινο! Σημασία, όμως, έχει να υπάρχει και η διάθεση και η κορύφωση!

Πριν φύγεις για το νησί
Χρειάζεσαι μια σύντομη προετοιμασία πριν ανέβεις στο πλοίο. Αρχικά κλείσε ραντεβού με την αισθητικό σου για αποτρίχωση σε κάθε σημείο. Θα σου προτείναμε να μην διστάσεις να τολμήσεις μία διαφορετική κουπ στην... περιοχή. Θα τον εκπλήσσεις ευχάριστα και θα μας ευχαριστείς για την απλή αλλά αποτελεσματική αυτή συμβουλή. Μετά πήγαινε σε ένα κατάστημα με σέξι και κομψά εσώρουχα και αγόρασε όσα λείπουν από τη συλλογή σου. Προτίμησε τα χρώματα που αρέσουν σε εκείνον και εννοείται δεν μιλάμε για βαμβακερά υφάσματα. Προτίμησε δαντέλες, διαφάνειες και περίεργα κοψίματα. Χωρίς αυτά μην πας πουθενά.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
Γιατί να περιμένεις να φτάσεις στο ξενοδοχείο των διακοπών για να κυλιστείτε στην.... αμαρτία! Μπορείς να εκμεταλλευτείς το ταξίδι για να τον βάλεις στο κλίμα και να του εξάψεις τη φαντασία. Όσο θα ταξιδεύετε στο πλοίο, στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητό μοιράσου μαζί του όσα σεξουαλικά έχεις φανταστεί για αυτές τις διακοπές. Να μην είσαι ντροπαλή και να είσαι έτοιμη να του τα πραγματοποιήσεις. Να είσαι σίγουρη πως αν τον προετοιμάσεις από το ταξίδι, μόλις φτάσετε στον προορισμό σας δεν θα σκέφτετε πότε θα πάτε στην παραλία, αλλά πότε θα μπεετ στο δωμάτιο. Βέβαια κράτησε τις αποκαλύψεις σου σε χαλαρό επίπεδο. Δηλαδή πες του: "Ξέρεις τι ήθελα πάντα; Να κάνουμε σεξ το βράδυ στην παραλία". Και μετά άλλαξε θέμα.

Καθιέρωσε πολιτική "καθόλου ρούχα"
Ποιο το νόημα να περνάς ατελείωτες ώρες στην παραλία για μαύρισμα αν δεν μπορείς να δείξεις τις γραμμές του μαυρίσματος; Πες του πως στο δωμάτιο όταν θα μπαίνετε θα κυκλοφορείτε χωρίς ρούχα. Το να κυκλοφορείτε συνεχώς γυμνοί αυξάνει την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας. Όχι μόνο θα νιώσεις σέξι και απελευθερωμένη αλλά θα είσαι έτοιμη για δράση κάθε στιγμή.

Κάντε sex σιέστες
Σας το κάνουμε εικόνα: Είναι μεσημεράκι και είστε στην πισίνα του ξενοδοχείου. Πίνετε margaritas. Γιατί να μην πάτε στο δωμάτιο για ένα γρήγορο και έντονο σεξ; Το καλύτερο πράγμα στις διακοπές είναι ότι μπορείς να κάνεις σχεδόν όποια στιγμή θες σεξ. Σε αντίθεση με το σπίτι στην πόλη που συνήθως το σεξ γίνεται προγραμματισμένα χωρίς το αυθόρμητο στοιχείο. Στις διακοπές αφεθείτε στη στιγμή. Επίσης να ξέρετε πως το σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρεται για οργασμούς καθώς τα επίπεδα ενέργειας του σώματος είναι ανεβασμένα.

Καλές διακοπές!

Διαβάστε ακόμη:

Που είναι ο καλοκαιρινός σου έρωτας; 4 τρόποι για να γνωρίσεις το αγόρι της σεζόν!