Μου αρέσει και του αρέσω, αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα: είναι κολλητός μου και έχει κοπέλα

Μου αρέσει και του αρέσω, αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα: είναι κολλητός μου και έχει κοπέλα

Γεια σας,

Πριν 3 χρόνια γνώρισα ένα παιδί και δεθήκαμε αμέσως,γίναμε κολλητοί.Βγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα έξω,μου έλεγε τα προσωπικά του και εγώ τα δικά μου.
Πριν 4 μήνες όμως όλα άλλαξαν. Το ενδιαφέρον του άρχισε να γίνεται πιο ερωτικό. Μάλιστα μου εκμυστηρεύθηκε ότι του αρέσω και θα ήθελε να γίνουμε κάτι παραπάνω από φίλοι.Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τον βλέπω διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι έχει κοπέλα. Απ' ότι μου έχει πεί όμως δεν την βλέπει σοβαρά,απλά περνάνε καλά. Μου είπε ότι άμα πω εγώ το ''ναι'' για να είμαστε μαζί θα την χωρίσει. Να επισημάνω ότι δεν έχουμε κάνει κάτι.
Δέν ξέρω τι να κάνω,νιώθω μπερδεμένη.Μου αρέσει πάρα πολύ και πραγματικά θα ήθελα να είμαστε μαζί. Όμως η εμπιστοσύνη μου έχει κλονιστεί απέναντι του.Δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκμεταλλεύεται την άλλη κοπέλα. Και σκέφτομαι σήμερα αυτή,αύριο εγώ;

Αγαπητή φίλη,

Στη ζωή μου μπορεί να μην έχω πολλές αρχές, αλλά λίγες και καλές. Η πρώτη είναι πως δεν κάνω τίποτα με πρώην κοπέλα κολλητού μου και η άλλη είναι πως δεν μπερδεύω ποτέ τα φιλικά με τα ερωτικά. Δηλαδή δεν μπλέκω με κολλητές!

Καλό είναι να το κάνεις και εσύ αυτό. Οκ, θα μου πεις ότι δεν είστε κολλητοί και 20 χρόνια. Δεν διαφωνώ. Αλλά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από την ώρα που έχει και κοπέλα.
Χαίρομαι και που δείχνεις χαρακτήρα μέχρι στιγμής και που κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα, όπως είπες «σήμερα αυτή, αύριο εγώ».

Αλλά, αν πάλι συνεχίζει να σου αρέσει αυτό το αγόρι και δεν έχεις θέμα να μπλέξεις τα φιλικά με τα ερωτικά, τότε τουλάχιστον πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Τι σημαίνει ρε φιλαράκι «πες το "ναι" και τη χωρίζω την άλλη»; Ποιος είσαι δηλαδή, ο Brad Pitt;

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει «ναι» από πριν κι αν θέλει ας χωρίσει πρώτα και θα δείξει μετά. Γιατί αν όντως τη χωρίσει χωρίς να έχει γίνει κάτι ανάμεσά σας, τότε όντως του αρέσεις πολύ. Αλλά αν δεν το κάνει, απλά σημαίνει ότι ο τύπος δεν αξίζει και απλά θέλει μια γκόμενα δίπλα του - μέχρι την επόμενη. Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα.