Τί θα κάνεις απόψε; 15 (αξεπέραστα) κόλπα που εγγυώνται τον οργασμό σου

Τί θα κάνεις απόψε; 15 (αξεπέραστα) κόλπα που εγγυώνται τον οργασμό σου

Βάλε τον στο κλίμα από νωρίς...

Nομίζεις ότι ξέρεις όλα τα κόλπα κάτω από τα σεντόνια; Για διάβασε αυτά τα 15 sex tips που δεν φαντάζεστε πόσο αποτελεσματικά είναι!


1. Για μια ερωτική βραδιά επέλεξε ρούχα και εσώρουχα σε κόκκινο, μπλε ή μοβ χρώμα. Το λιγότερο ερωτικό χρώμα είναι το γκρι.

2. Οι άντρες βρίσκουν πολύ ερεθιστικά τα σετ εσωρούχων. Δεν χρειάζεται να είναι κατακόκκινα ή όλο δαντέλα αρκεί να ταιριάζουν.

3. Για να τον προετοιμάσεις για μια... πονηρή βραδιά, φτιάξ' του πρωινό με δημητριακά, μήλα και αμύγδαλα.

4. Φτιάξε ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, γέμισε την μπανιέρα, άφησε εκείνον να ξαπλώσει πρώτος και μ' ένα μαλακό σφουγγάρι χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον.

5. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια θέλουν ποικιλία: χορέψτε, παίξτε στριπ – πόκερ, χαϊδέψτε τα παραμελημένα σημεία του σώματος όπως το κεφάλι και οι γάμπες του.

6. Διαβάστε μαζί ερωτικά διηγήματα και πείτε ο ένας στον άλλον πως θα θέλατε εσείς να τελειώσει η ιστορία.

7. Μοιραστείτε μαζί του τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Αν είστε πολύ ντροπαλή για να του τα πείτε από κοντά, κάντε του την περιγραφή από το τηλέφωνο ή στείλτέ του μέσω e – mail.

8. Αν θέλεις να του δείξεις ότι έχεις πιο άγριες διαθέσεις, απλά δάγκωσε το αφτί του δυνατά κι εκείνος θα πιάσει το νόημα...

9. Για να δώσεις ποικιλία στις πιο παραδοσιακές κινήσεις βάλε το ένα πόδι σου ανάμεσα στα δικά του και το άλλο επάνω στον ώμο του.

10. Μπλέξε τα πόδια σου μες στα δικά του. Θα έρθετε πολύ κοντά!

11. Τους αρέσει να τους φιλάμε με πάθος. Στην κορύφωση δώσε περισσότερη ένταση.

12. Όταν είσαι από κάτω σήκωσε τη μέση σου, για να καταλάβει ότι σε τρελαίνει.

13. Μετά το σεξ, με τα νύχια σου, χάιδεψε το εσωτερικό των μηρών του. Έτσι τον προετοιμάζεις για το δεύτερο γύρο.

14. Βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σας ώστε η λεκάνη σας να σχηματίσει γωνία 30ο . Το δικό σας δώρο θα είναι ένας οργασμός και το δικό του μεγαλύτερη διείσδυση.

15. Τα παιχνίδια μετά το σεξ τα απολαμβάνουν κι αυτοί όσο κι εμείς. Ξεκίνησε λοιπόν χαϊδεύοντας όλα τα σημεία του σώματός του.

Διαβάστε ακόμη:

Σχέση με μεγαλύτερο; Τα 6 πράγματα για τα οποία πρέπει να είσαι προετοιμασμένη