Είμαστε μαζί 3 χρόνια, αλλά είχα υποψίες ότι με απατούσε και τον χώρισα. Έκανα καλά;

Είμαστε μαζί 3 χρόνια, αλλά είχα υποψίες ότι με απατούσε και τον χώρισα. Έκανα καλά;

Γεια σας,

Βγαίναμε 3 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έβγαινε με τον φίλο του και μια άλλη κοπέλα συχνά. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βγαίνει και με κοπέλες απλά έβγαιναν πολύ συχνά! Είμασταν για ποτό και μιλούσε ο φίλος του απο το κινητό του με αυτήν την κοπέλα (την είχε και στα μηνύματα του αλλά υπέθεσα ότι μιλούσε ο φίλος του μαζί της) και μόλις έκλεισε το τηλ του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Μετά από λίγο αφού εγώ πήγα να καθίσω με τις φίλες μου, μου είπε πάω κάπου τον φίλο μου και θα ξαναέρθω...

Μετά από καμιά βδομάδα τον ψάρωσα και μου είπε ότι πήγε σε αυτην με τον φίλο του και μου είπε επίσης ότι μίλησε με μία κοπέλα στο facebook... Του είπα να μπεί στον facebook και δεν έμπαινε και όταν φτάσαμε σπίτι τότε μου έστειλε τον κωδικό του. Έχουν γίνει και άλλα περίεργα τέτοια σκηνικά και πριν 4 μέρες τον είχα πάρει τηλ και μου λέει δεν μπορώ να μιλήσω είμαι πανω στην μηχανή (δεν ακουγόταν τιποτα). Βλέπω μετά από 20 λεπτά η μία μηχανή είναι στο σπίτι του και την άλλη την έχει ο αδερφός του. Έρχεται μετά από 35 λεπτά και μου λέει έπεσα από την μηχανή. Ύστερα ήθελε πως και πως να φύγει να πάει κάπου...

Και το βράδυ του έστειλα μήνυμα και τον χώρισα γιατί πολύ περίεργος είναι τελευταία... Έχω υποψίες ότι με απατάει... Είχα φτάσει σε σημείο να είμαι πολύ ξινή και απότομη μαζί του, το σταμάτησα αυτό ήμουν γλυκιά βγαίναμε είχα σχέδια για μας και μετά από μία βδομάδα πάλι τα ίδια... Είναι λογικό που έχω υποψίες; Βοήθεια!

Αγαπητή φίλη,

Κοίτα να δεις. Μάγος και μέντιουμ δεν είμαι για να ξέρω ότι σίγουρα σε απατούσε. Αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι και κάτι άλλο έπαιζε. Εξαφανίσεις, χαμογελάκια με τον κολλητό, όλο και κάτι τρέχει. Έστω και σαν πλάκα, έστω και σαν παιχνίδι. Άρα με αυτή τη σκέψη, καλά έκανες και σωστές ήταν οι υποψίες σου. Αλλά (ω, ναι!) πρέπει και εσύ να του τα έκανες τσουρέκια!

Δηλαδή "βάλε με να δω το facebook σου", "στο κινητό του είχε μηνύματα από αυτήν", "δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει με φίλες του αλλά με αυτή έβγαινε πολύ συχνά", ε, άσε μας κουκλίτσα μου στο τέλος. Με λίγα λόγια σου λέω ότι καλά περάσατε 3 χρόνια, αλλά μάλλον εκείνος θέλει άλλα πράγματα και εσύ άλλα. Άρα και πάλι καλά κάνατε που χωρίσατε!