Πιστεύεις ότι οι μπάρες είναι «ξενέρωτο» σνακ; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις!

Πιστεύεις ότι οι μπάρες είναι «ξενέρωτο» σνακ; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις!

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε στη διάθεσή μας μία μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες γευστικές επιλογές. 

Το φαγητό είναι και πρέπει πάντα να παραμένει μία απολαυστική διαδικασία. Άλλωστε, οι διατροφικές επιλογές που έχουμε πλέον στη διάθεσή μας είναι αναρίθμητες και δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζόμαστε! Οι μικρές απολαύσεις είναι τα πιο ευχάριστα διαλείμματα μέσα στην ημέρα, μετά από πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Γίνονται αφορμή για να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Λογικό είναι λοιπόν να μην θέλουμε «ξενέρωτα» σνακ που δεν μας προσφέρουν καμία απόλαυση.

Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα, μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε γεύμα, ακόμα και τα πιο μικρά όπως το δεκατιανό και το απογευματινό. Διότι, προκειμένου να μην… βαριόμαστε, είναι σημαντικό να εμπλουτίζουμε διαρκώς το διατροφικό μας πρόγραμμα, καθώς και να μη στερούμαστε τις αγαπημένες γευστικές απολαύσεις. Πώς, όμως, μπορούμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες; Υπάρχουν natural επιλογές που είναι ταυτόχρονα και νόστιμες;

Το γευστικό σνακ που μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς τύψεις

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε στη διάθεσή μας μία μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες γευστικές επιλογές. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις λαχταριστά σνακ που μας συναρπάζουν και κάνουν την καθημερινότητά μας πιο γλυκιά. Για εμάς σίγουρα ένα από αυτά είναι και οι μπάρες δημητριακών. Διαφωνείς;

Αν ανήκεις στην κατηγορία κοριτσιών που θεωρούν τις μπάρες ένα «ξενέρωτο» σνακ, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς. Γιατί; Διότι μάλλον δεν γνωρίζεις τις νέες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Προσπαθώντας να ανακαλύψουμε λαχταριστά σνακ που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας, στο αυτοκίνητο, το γραφείο, το γυμναστήριο και τις βόλτες κάναμε μία μικρή «έρευνα» με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

apotelesma

Αυτός είναι ο πιο ανατρεπτικός γλυκός και αλμυρός συνδυασμός

Έτσι, δοκιμάσαμε τις πιο «ανατρεπτικές» μπάρες που μας εξέπληξαν ευχάριστα. Και αυτό διότι συνδυάζουν μοναδικά το γλυκό με το αλμυρό. Ο λόγος για τις Nature Valley Sweet & Salty Nut που μπορούν να κάνουν κάθε διάλειμμα λίγο πιο συναρπαστικό. Με φιστίκια και βρώμη ολικής άλεσης, με λαχταριστό φυστικοβούτυρο ή πραγματική μαύρη σοκολάτα αποτελούν τo πιο ισορροπημένο και λαχταριστό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι ιδανικές για τις στιγμές που δεν γνωρίζεις αν προτιμάς γλυκό ή αλμυρό, όμως θα δεις πως θα κάνουν την απάντηση σε αυτό το δίλημμα να μοιάζει πιο εύκολη από ποτέ! Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά. Έτσι, ξέρεις ότι μπορείς να απολαμβάνεις ένα νόστιμο σνακ που είναι κατάλληλο για τη διατροφή σου.

nature

Μην ξεχνάς τις υπόλοιπες λαχταριστές επιλογές!

Η Nature Valley σου προσφέρει πολλές ακόμη εναλλακτικές επιλογές -όπως οι τραγανές μπάρες μούσλι με μέλι, μαύρη σοκολάτα, μήλο, κράνμπερι ή φιστικοβούτυρο και οι μπάρες πρωτεΐνης με σοκολάτα, αλμυρή καραμέλα ή καρύδα- για να μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, αλλά και τις γευστικές σου προτιμήσεις.

Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνεις κανέναν συμβιβασμό. Ξέχνα όσα ήξερες για τις κλασικές, «βαρετές» μπάρες και δώσε γεύση σε κάθε σου διάλειμμα, με το πιο εύκολο και πρακτικό σνακ. Τόλμησε να δοκιμάσεις τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς και να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου!