Έτσι αντιμετωπίζει τις απογευματινές λιγούρες η Νικολέττα Ράλλη!

Έτσι αντιμετωπίζει τις απογευματινές λιγούρες η Νικολέττα Ράλλη!

Τι μπορείς να φας, λοιπόν, για να «νικήσεις» την πείνα σου;

Βγαίνεις για καφέ με την κολλητή σου, παραγγέλνεις το καφεδάκι σου και ξαφνικά, σε πιάνει μια… λιγούρα. Ξέρεις ότι έχετε μπροστά σας τουλάχιστον δύο ώρες ατέλειωτης συζήτησης. Διότι θα χρειαστεί να αναλύσετε όλα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο και παράλληλα, να πείτε ξανά τα νέα της εβδομάδας!

Τι μπορείς να φας, λοιπόν, για να «νικήσεις» την πείνα σου, να απολαύσεις κάτι πραγματικά συναρπαστικό και παράλληλα να πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι; Πώς είναι, άραγε, εφικτό να καταπολεμήσεις τις απογευματινές λιγούρες;

rallhhh

Επιλογές υπάρχουν πολλές. Δυστυχώς, όμως, τις περισσότερες φορές επιλέγεις το λάθος… μονοπάτι. Μπισκοτάκια, κέικ, φιστίκια, σάντουιτς και κάθε είδους σνακ συνοδεύουν συνήθως τον καφέ σου κάθε φορά που επισκέπτεσαι το αγαπημένο σου στέκι. Έτσι, λοιπόν, καταλήγεις να μιλάς… και να μασουλάς δίχως σταματημό. Πώς να μην τσιμπολογήσεις, άλλωστε, όταν το κουτσομπολιό με τη φίλη σου είναι τόσο juicy;

juicy

Αυτό που ενδεχομένως δεν γνώριζες είναι ότι υπάρχουν απολαυστικά σνακ που μπορούν να σε χορτάσουν και παράλληλα να κάνουν πιο συναρπαστικό το απόγευμά σου. Η Νικολέττα Ράλλη το γνωρίζει καλά και βοήθησε, μάλιστα, και τη φίλη της, τη Γωγώ, να αντισταθεί στις παλιές, διατροφικές της συνήθειες. Τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ και πλέον, ξέρει ότι χρειάζεται να έχει μαζί της τα κατάλληλα σνακ προκειμένου να μην αισθάνεται πεινασμένη.

Όταν, λοιπόν, πηγαίνει για τον καφέ της και το στομάχι της αρχίζει να «παραπονιέται», η Νικολέττα στρέφεται στις αγαπημένες της Nature Valley μπάρες. Για τις απογευματινές της λιγούρες δε, προτιμά πάντα ένα γρήγορο σνακ που της προσφέρει μια απολαυστικά γλυκιά και αλμυρή αίσθηση.

Με αυτή την μπάρα, μέχρι και η Γωγώ χόρτασε -και σταμάτησε να «ενοχλεί» το σερβιτόρο (δεν είχε μείνει και κάτι άλλο στο μπαρ για να ζητήσει)- και το σίγουρο είναι πως αν τη δοκιμάσεις, θα καταλάβεις γιατί είναι πλέον «must» για τη Νικολέττα!

Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσότερα!