Τα απολαυστικά σνακ που θα φέρουν τη Φύση στο γραφείο!

Τα απολαυστικά σνακ που θα φέρουν τη Φύση στο γραφείο!

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να ξεκινήσεις δυναμικά τη σεζόν, εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με απολαυστικά σνακ φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που θα σε κρατήσουν χορτάτη μέσα στη μέρα.

Όσο και αν αγαπάς την εργασία σου, το γεγονός ότι περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου στο γραφείο… φαντάζει συχνά τρομακτικό και σίγουρα σε κάνει να αναλογίζεσαι πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της προετοιμασίας των γευμάτων σου! Διότι όταν βρίσκεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εκτός σπιτιού, πρέπει να προνοείς για τις τροφές που θα καταναλώνεις και οι οποίες θα σου προσφέρουν την ικανοποίηση και φυσικά την natural αίσθηση και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου!

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να ξεκινήσεις δυναμικά τη σεζόν, εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με απολαυστικά σνακ φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που θα σε κρατήσουν χορτάτη μέσα στη μέρα. Διότι, όπως γνωρίζεις, το natural είναι -μεταξύ άλλων- το πιο δυνατό trend της σεζόν και τα φυτά δεν αποτελούν τον μοναδικό τρόπο για να το υιοθετήσεις!

yio8ethseissss copy

Μια τραγανή μπάρα με βρώμη και μέλι για τη λιγούρα

Πρόκειται για μια πρακτική και νόστιμη επιλογή που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Όταν αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι κάτι γευστικό, όταν ακούς το στομάχι σου να γουργουρίζει αλλά δεν θέλεις να στραφείς -ξανά- στον αυτόματο πωλητή της εταιρείας, τότε οι Nature Valley Crunchy μπάρες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Μούσλι με μέλι, μαύρη σοκολάτα, μήλο, κράνμπερι ή φιστικοβούτυρο. Οι επιλογές είναι πολλές και απολαυστικές! Μην ξεχάσεις απλώς να κεράσεις και τις συναδέλφους σου!

synadelfous

Ένα γευστικό σνακ για την απαραίτητη πρωτεΐνη

Σε περίπτωση που μετά το γραφείο, το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει και γυμναστήριο, τότε σίγουρα αξίζει να έχεις μαζί σου ένα γευστικό σνακ που θα σε «ανεβάσει» πριν την προπόνησή σου. Δοκίμασε να εντάξεις στη διατροφή σου τις μπάρες πρωτεΐνης. Οι νέες μπάρες Nature Valley Protein είναι σίγουρα το ιδανικό σνακ για να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις δυναμικά την ημέρα σου. Δεν περιέχουν γλουτένη, παράγονται από φυσικά συστατικά, όπως θρεπτικά φυσικά φιστίκια, σοκολάτα και νόστιμο φυστικοβούτυρο και θα τις βρεις σε τρεις λαχταριστές γεύσεις, σοκολάτα, αλμυρή καραμέλα ή καρύδα!

karyda

Κάτι γλυκό και αλμυρό μαζί (για τη λιγούρα)

Η τρίτη και σίγουρα αγαπημένη μας επιλογή που θα σε τονώσει και θα κάνει το επόμενο διάλειμμά σου περισσότερο συναρπαστικό, είναι η λαχταριστή Sweet and Salty μπάρα. Φαντάσου απλώς φιστίκια και βρώμη ολικής άλεσης σε επικάλυψη με λαχταριστό φυστικοβούτυρο ή πραγματική μαύρη σοκολάτα! Αγνά συστατικά σε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό για όλες τις ώρες. Πώς να λείπει κάτι τέτοιο από τα συρτάρια μας;

syrtaria

Τα πιο γευστικά μπισκότα

Τέλος, μια επιπλέον νόστιμη επιλογή που μπορείς να απολαμβάνεις στο γραφείο, είναι τα νέα Nut butter μπισκότα που ανακαλύψαμε. Παράγονται από βρώμη και κριθάρι 100% ολικής άλεσης, δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη και (το καλύτερο) είναι γεμάτα με πάστα ξηρών καρπών όπως η πραλίνα φουντουκιού ή το φυστικοβούτυρο! Αν αναλογιστείς ότι το φυστικοβούτυρο είναι φυσική πηγή πρωτεΐνης και ενέργειας και πως το κακάο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, τότε σίγουρα μπορείς να αντιληφθείς γιατί «κέρδισαν» την προσοχή -και τον ουρανίσκο- μας!

ouranisko

Όποιες γεύσεις και αν προτιμάς, το σίγουρο είναι πως αν είσαι μια γυναίκα δραστήρια, που «τρέχει» από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά θέλει να βρίσκει πάντα χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό της, τότε οι τέσσερις παραπάνω επιλογές είναι σίγουρα ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Φρόντισε, λοιπόν, να τρως τα κατάλληλα σνακ και να κάνεις και εσύ την καθημερινότητά σου περισσότερο γευστικά συναρπαστική!