Interior design σε μορφή delivery

Interior design σε μορφή delivery

Ο ιστότοπος TexnitesOnline.gr που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο εδώ και ένα χρόνο, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ριζοσπαστική υπηρεσία που θα σας φέρνει το design στο σπίτι σας με μερικά κλικ του ποντικιού.

Η ιστοσελίδα www.TexnitesOnline.gr αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται το interior design στην Ελλάδα, και να εισάγει μια νέα, πρωτότυπη και εξαιρετικά πρακτική υπηρεσία, η οποία κάνει θραύση στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Χάριν ευκολίας, η εταιρεία παραθέτει το ακόλουθο παράδειγμα για να εξηγήσει τις νέες της υπηρεσίες:

Ας υποθέσουμε πως ο κ. Βαγγέλης θέλει να βάψει το διαμέρισμά του και να αλλάξει μερικά πλακάκια στο μπάνιο.
Βήμα 1) Θα μετρήσει τις διαστάσεις των χώρων και θα τραβήξει μερικές φωτογραφίες.
Βήμα 2) Θα συνδεθεί στην ιστοσελίδα www.TexnitesOnline.gr και θα αναρτήσει μια αγγελία εργασίας με τις λεπτομέρειες και τις φωτογραφίες που πήρε.
Βήμα 3) Χωρίς κανένα τηλεφώνημα αλλά αποκλειστικά ηλεκτρονικά, λαμβάνει προσφορές από τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας (Είναι όλοι τους πιστοποιημένοι ως προς την νομιμότητα και την κατάρτιση τους).
Βήμα 4) Ο κ. Βαγγέλης συγκρίνει τις τιμές που του έδωσαν οι επαγγελματίες μας. Ταυτόχρονα ελέγχει τα επαγγελματικά τους προφίλ για να δει υλικό από προηγούμενες δουλειές τους αλλά και αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες. Μπορεί να έτσι να αποφασίσει και να είναι σίγουρος πως διάλεξε έναν καλό, αξιόπιστο και οικονομικό επαγγελματία.
Βήμα 5) Ο επαγγελματίας κάνει την εργασία και ο κ. Βαγγέλης τον πληρώνει το προσυμφωνημένο ποσό.

Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να πούμε πως πρόκειται για έναν συνδυασμό επαγγελματικού Facebook και Ebay, στην υπηρεσία του σπιτιού σας.

Αυτό που πετυχαίνουν οι TexnitesOnline.gr είναι μια ταχύτατη και ανέξοδη έρευνα αγοράς. Μέσα σε 2-3 μέρες οι χρήστες συγκεντρώνουν αρκετές γραπτές προσφορές χωρίς να σηκώσουν το τηλέφωνο ή να βγουν από το σπίτι, ενώ οι επαγγελματίες της εταιρείας κερδίζουν δουλειές και προβάλλουν το έργο τους. Όλα τα παραπάνω με αξιοπιστία και οικονομία. Η ιστοσελίδα επεκτείνεται σε όλο το φάσμα του κλάδου της οικοδομής και της ανακαίνισης, πανελλαδικά.

Μάθετε περισσότερα και εξερευνήστε τις αμέτρητες προτάσεις που σας προσφέρονται με μια επίσκεψη στο TexnitesOnline.gr.