Ανανέωσε το σαλόνι σου με 3 πολύ απλά και οικονομικά βήματα

Ερμιόνη Σαρρή
Ανανέωσε το σαλόνι σου με 3 πολύ απλά και οικονομικά βήματα

Tips για να αλλάξεις τη διακόσμηση του σαλονιού σου στο πι και φι

Από τη μία έχεις βαρεθεί να μένεις μέσα στο ίδιο σπίτι και από την άλλη δεν είσαι διατεθειμένη να το ανακαινίσεις. Έχεις κουραστεί να βλέπεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και την κουζίνα σου. Το όλο αυτό συναίσθημα γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν χαζεύεις στο Pinterest και βλέπεις τα σπίτια των ονείρων σου. Είναι όπως ακριβώς θες να ήταν και το δικό σου.

Για να μην τα ονειρεύεσαι μόνο, εμείς έχουμε να σου δώσουμε 3 και μόνο tips για να μοιάζει το σαλόνι σου με αυτά των περιοδικών. Δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις άπλετο χρόνο, ούτε και 3 μισθούς για να δώσεις μία νότα ανανέωσης στο χώρο σου. Δες τα και πράξε αναλόγως.

Πόνταρε στα μαξιλάρια: Ο καναπές σου θα γίνει ακόμη πιο cosy αν τον γεμίσεις με μαξιλάρια. Στην αγορά μπορείς να βρεις πια πολύ οικονομικά είτε μονόχρωμα, είτε με prints, είτε ακόμη και με γνωμικά. Στο όλο σκηνικό μπορείς να προσθέσεις και κανένα πουφ και έτσι το σαλόνι σου να γίνει το σημείο συνάντησης της παρέας.

Play-Pillows 3ad89

Ανανέωσε τους πίνακες σου: Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία του πίνακα που έχεις στο σαλόνι σου, ίσως να ήρθε η στιγμή να τον αφήσεις για λίγο στην αποθήκη. Στους τοίχους των πιο minimal σπιτιών συναντά κανείς κορνίζες με αποφθέγματα ή κάποιο καμβά αφηρημένης τέχνης.

quotes for home decor a307e

Διόρθωσε το φωτισμό: Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε κάποιο φωτιστικό δαπέδου για μία πιο ρομαντική αίσθηση μέσα στο χώρο; Ο χαμηλός φωτισμός των συγκεκριμένων φωτιστικών θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, λίγο πριν από τον ύπνο, και ταυτόχρονα θα αλλάξει την εικόνα του χώρου. Μπορείς επίσης να βρεις σε πολύ οικονομικές τιμές κάποιο μοντέρνο φωτιστικό με ιδιαίτερο design.

fws design c9104
fwtistiko dapedou decor 66728

Θες το σπίτι σου να φαίνεται μεγαλύτερο; Σου δίνουμε τα «μαγικά» tips

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099