Με αυτά τα τρικς το σπίτι σου θα είναι πάντα τακτοποιημένο

Ερμιόνη Σαρρή
Με αυτά τα τρικς το σπίτι σου θα είναι πάντα τακτοποιημένο

Η ακαταστασία θα σταματήσει να είναι πια ο «εφιάλτης» σου.

Φεύγεις πρωί, γυρνάς βράδυ και το μόνο που δεν αντέχεις είναι το καθημερινό σιγύρισμα του σπιτιού σου. Δεν έχεις ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να μαζεύεις τα μικροπράγματα που κυκλοφορούν μέσα στο σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρά σου.Υπάρχουν, όμως, κάποια πολύ έξυπνα και αποτελεσματικά τρικς που αν τα κάνεις, να είσαι σίγουρη πως το σπίτι σου θα είναι επί 24ώρου βάσεως τακτοποιημένο.

Διάβασέ τα, κάνε τα πράξη και θα δεις πως τελικά δε χρειαζόταν κόπος αλλά... τρόπος.

Διάφανα βάζα: Τοποθέτησε όλα τα όσπρια, τη ζάχαρη, τον καφέ ή ακόμα και το ρύζι ώστε να μη χρειάζεται να γεμίζεις τον πάγκο σου με σακουλάκια. Με αυτόν τον τρόπο και τα ντουλάπια σου θα είναι συνεχώς σε τάξη –πόσες φορές δεν έχεις πετάξει το ρύζι όπως να ναι μέσα στο ντουλάπι;- και εσύ δε θα χρειάζεται να τα ανακατεύεις για να βρεις κάτι συγκεκριμένο.

Glass Jars 59af7

Διαχωριστικά συρταριών: Καλό θα ήταν μέσα στο συρτάρι του μπάνιου να μη ρίχνεις χύμα όλα σου τα μικροπράγματα (μπατονέτες, βαμβάκια, σωληνάρια, κοκαλάκια) . Και χρόνο σκορπάς ψαχουλεύοντας με τα χέρια σου και τα πάνω κάτω φέρνεις μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό χώρο.

Drawer Organizers 9eb8e

Πλαστικά κουτιά: Βάλε μικρές ετικέτες έξω από μερικά πλαστικά κουτάκια αναγράφοντας τι περιέχουν και έπειτα ρίξε μέσα όλα τα χαρτιά που χρειάζεσαι. Σε ένα φούξια κουτί μπορείς να τοποθετήσεις όλες τις αποδείξεις του χρόνου και σε ένα άλλο τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν.

Labeled Boxes dfbdc

Διαχωριστικά ντουλάπας: Ναι μεν σου αρέσουν οι τεράστιες ντουλάπες και τα μεγάλα σε μήκος ράφια, αλλά αν δε διπλώνεις σωστά τα ρούχα σου ή απλώς τα πετάς μέσα, τότε αυτά ανακατεύονται, τσαλακώνονται και μόλις ανοίξεις την πόρτα αντικρίζεις τον απόλυτο πανικό. Τοποθέτησε διαχωριστικά σε διάφορα μεγέθη (άλλα για τα μπλουζάκια και άλλα για τα σεντόνια) και δε θα σταματήσεις λεπτό να χαζεύεις την τακτοποιημένη σου ντουλάπα.

Shelf Dividers 36e61