Διακόσμησε το σπίτι σου με τα πιο «in» χρώματα της σεζόν

Ερμιόνη Σαρρή
Διακόσμησε το σπίτι σου με τα πιο «in» χρώματα της σεζόν

Σε ποια πρέπει να ποντάρεις;

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει μερικά τσαλίμια την τελευταία εβδομάδα και να μας κάνει να νοσταλγούμε τις μέρες του Φεβρουαρίου που απολαμβάναμε το καφεδάκι μας δίπλα στη θάλασσα, η άνοιξη όμως έχει έρθει και πρέπει να το πιστέψουμε.

Είναι ώρα, λοιπόν, να τη βάλουμε και στο σπίτι μας. Ας δώσουμε μερικές ανοιξιάτικες πινελιές μέσα στους χώρους μας και ας αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα μαζέψουμε την παρέα μας στο μπαλκόνι. Ποια χρώματα «παίζουν» για τη φετινή σεζόν. Βρήκαμε τα πιο hot ΄΄ ουδέτερα ΄΄ χρώματα και σου τα προτείνουμε:

Ροδακινί- Rose Gold: Οι αποχρώσεις του ροζ- ροδακινί και του rose gold είναι αυτές που αν ξεκινήσεις να τις υιοθετείς στην καθημερινότητά σου, δε θα μπορέσεις να τις αποχωριστείς. Ταιριάζουν απίστευτα στο στυλ κάθε σπιτιού, απλά φρόντισε να επενδύσεις σε μικρά αντικείμενα και διακριτικά. Ένα βάζο, μία κορνίζα, κάποιο μαξιλάρι ή ακόμα και ένα φωτιστικό.

blush decor 2 22689
rose gold decor 2 d34fe

Ασημί: Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να σου θυμίζει κάτι από τα παλιά αλλά ήρθε και πάλι στη μόδα. Αν σου φαίνεται κάπως τολμηρό, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με μερικά γκρι μαξιλάρια, κάποιο ριχτάρι ή κουζινικά σκεύη.

silver decor1 c8541

Απαλό γαλάζιο: Τα αγόρια λατρεύουν το συγκεκριμένο χρώμα, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι απαγορευτικό για το αντίθετο φύλλο. Μπορείς να το συνδυάσεις απίστευτα με τα δύο παραπάνω χρώματα και να μετατρέψεις το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σου στον πιο ανοιξιάτικο «παράδεισο» της φετινής σεζόν. Εμείς στη θέση σου θα ποντάραμε και σε ένα ανοιξιάτικο σερβίτσιο, το οποίο και θα συνεχίζαμε να χρησιμοποιούμε και όλο το καλοκαίρι.

26602a6f01a7f76fb863c508978d7a18 c87f9
pale blue decor 51f76
pale blue decor 4 5de87

Διάβασε ακόμα:

4 tips διακόσμησης για να κάνεις το σπίτι σου πιο ανοιξιάτικο