Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες DIY μπάλες είναι το πιο όμορφο δώρο για την κολλητή σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες DIY μπάλες είναι το πιο όμορφο δώρο για την κολλητή σου

Και πρωτότυπο και Χριστουγεννιάτικο

Τα Χριστούγεννα είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που σε εμπνέει να είσαι πιο χαρούμενη, πιο χαμογελαστή, πιο αισιόδοξη, αυτή η περίοδος που θες να κάνεις δώρα σε όλους και κυρίως στα κοντινά σου πρόσωπα.

Εάν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της σκέψης, που δεν ξέρεις τι να πάρεις και σε ποιον, είμαστε εδώ για σένα. Η κολλητή/ o κολλητός σου είναι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα που έχεις στο μυαλό σου να τους κάνεις δώρο. Εάν λοιπόν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πρακτικό και εύχρηστο –γιατί κακά τα ψέματα δυσκολίες υπάρχουν- σκεφτήκαμε εμείς για σένα.

Πως θα σου φαινόταν να φτιάξεις μόνη σου μπάλες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας; Έξυπνο έτσι; Είναι πολύ απλό και εύκολο και κυρίως πολύ όμορφο και πρακτικό μιας και θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα.

Θυμάσαι εκείνα τα βραχιολάκια ή κολιεδάκια που έγραφαν best friends και τα χωρίζαμε στη μέση; Ε, κάτι τέτοιο θα φτιάξεις και στα στολίδια. Πάρε δύο λευκές μπάλες και μπορείς να βρεις στο εμπόριο αυτά τα προσωρινά τατουάζ που υπάρχουν.

Best Friends Ornaments

Όπως αυτά τα στολίδια εδώ

Extra tip: Ακόμη και αν δεν βρεις το κατάλληλο αυτοκόλλητο/τατουάζ μπορείς πολύ εύκολα να το σχεδιάσεις μόνη σου με έναν μαρκαδόρο (σε ότι χρώμα θες). Και πιο όμορφο και πιο οικονομικό!

Διάλεξε αυτά που αναγράφουν «best friends» και βάλε τα αντίστοιχα σε κάθε μπάλα. Στη συνέχεια μπορείς να τις διακοσμήσεις όπως εσύ θες. Φαντασία υπάρχει πολλή άλλωστε.