Βρήκαμε ένα σπίτι στη Σέριφο που θα θέλαμε να αγοράσουμε ΕΧΘΕΣ

Ερμιόνη Σαρρή
Βρήκαμε ένα σπίτι στη Σέριφο που θα θέλαμε να αγοράσουμε ΕΧΘΕΣ

Μία εξοχική κατοικία που θα ήθελε η καθεμία μας.

Είναι και αυτές οι Δευτέρες που μας βρίσκουν στο γραφείο να κοιτάμε φωτογραφίες στο κινητό από την εξόρμηση του Σαββατοκύριακου. Μα τι ωραία που περνούν οι ώρες στο νησί; Και οι μέρες. Και οι εβδομάδες για τους πιο τυχερούς. Και κάπου εκεί αναρωτιέσαι αν θα αξιωθείς ποτέ αν αγοράσεις ένα εξοχικό σπίτι στο αγαπημένο σου νησί. Να σε βρίσκουν τα πρωινά με ελληνικό καφέ στο μπαλκόνι να κοιτάς το πέλαγος.

Και κάπου εδώ με τσίμπησε η διπλανή μου, ξύπνησα και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου ένα από τα πιο τέλεια σπίτια που έχουν χτιστεί στη Σέριφο. Στο νησί που αγαπά ο κόσμος όλο και περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων.

Η κατοικία αυτή έχει θέα την θάλασσα ενώ στον κήπο της θα δεις διάσπαρτες ελιές, γκαζόν και λεμονιές. H πέτρα όμως είναι το κύριο υλικό της βίλας καθώς οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να κρατήσουν την εξωτερική όψη της σε πολύ κοντινό ύφος και χρώμα με τα βράχια που υπάρχουν λίγα μέτρα πιο δίπλα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ως χρώμα το λευκό (all time classic και ιδιαίτερα αγαπητό σε σπίτια νησιών) με μερικές γκρι πινελιές.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Υ.γ Aυτό το σπίτι το θέλαμε για εξοχικό ΧΘΕΣ.

photo credits: Ricardo Labougle