Η νέα τάση των interior designers που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε magazine cover material!

Νατάσσα Σχοινά
Η νέα τάση των interior designers που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε magazine cover material!

Πώς θα αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου με ένα και μόνο υλικό. 

Η διακόσμηση στο σπίτι μάς δίνει τον τρόπο να παραμένουμε ερωτευμένοι μαζί του, όσα χρόνια και να περάσουν. Καλώς ή κακώς, με το πέρας κάποιου διαστήματος, η ανάγκη για αλλαγή είναι έως και επιτακτική και μπορεί να ανανεώσει με έναν μαγικό τρόπο την ψυχολογία μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε τη δημιουργικότητά μας, αν εργαζόμαστε από το σπίτι, και να χαλαρώσουμε, μετά από ώρες τρεξίματος για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Καιρός, λοιπόν, να κάνουμε το μεγάλο βήμα και, τι καλύτερο, από το να ξεκινήσουμε με κάτι που αποτελεί νέα τάση των διακοσμητών εσωτερικού χώρου; Το όνομα αυτού: Wallpaper. Ναι, καλά άκουσες. Πρόκειται για την τάση-φαινόμενο των 70s, με τις ψυχεδελικές ταπετσαρίες στους τοίχους των σαλονιών, που πρόκειται να ξαναγίνει μόνιμος (όχι απαραίτητα στην ψυχεδελική του μορφή) συγκάτοικός μας για τους επικείμενους μήνες.

Το Wallpaper είναι από τις πιο πρακτικές, εύκολες και έξυπνες επιλογές που έχουν εφευρεθεί στο χώρο του design. Mας δίνει άπειρες εναλλακτικές για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον προσωπικό μας χώρο και τα γούστα μας, χωρίς, όμως, να μας περιορίζει. Δηλαδή, μπορούμε να αλλάζουμε pattern όσο συχνά εμείς επιθυμούμε και χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα κάποιος ειδικός να το τοποθετήσει, αφού μπορούμε να το κάνουμε και οι ίδιοι.

Οι προτάσεις και οι ιδέες σχετικά με το trend αυτό είναι άφθονες και εμείς σου δείχνουν μερικές για να εμπνευστείς: